Živnosť - fotograf

sofiapp
21. mar 2021

Ahojte 🙂

Mám takú otázku, prosbu o rady.
Chcem si založiť živnosť na fotografa ( techniku by som rada nakúpila zo živnostenskej podpory, ktorú momentálne kvôli covidu nedávajú )

Rada by som si za ten čas kým sa k tomu dostanem robila portfólio, spôsobom, že budem fotiť portréty - ľudí všeobecne, rodín, svadobné fotenia. Nejaké to základné portfólio mám keďže nejaký ten piatok fotím aj keď len ako hobby.

Plat nechcem brať, aby som bola férová - jedine USB a dopravu preplatiť. Následne by som dala ľuďom cca 50 -150 nafotených a upravených fotiek. 🙂

Rada by som počula vaše názory, prípadne ak je niekto v okolí KN, DS, NR, NZ, BA kto by rád absolvoval - potreboval fotografa - aj keď len sekundárneho rada budem súčasťou.

Zároveň chcem povedať, že v prípade, že by sa niekto našiel cez súkromnú správu pošlem svoj súkromný Facebook profil, rada zodpoviem na otázky prípadne zašlem portfólio.

Primárne by som však rada počula nejaké rady, názory a ak takýto príspevok tu byť nemôže, tak sa ospravedlňujem ..

paulinka17
21. mar 2021

Ahoj, na FB je skupina Ponuky fotenia TFP, tam nájdeš veľa zaujímavých ľudí modelky, modelov, rodinky. Veľa ľudí si rozširuje portfólio vďaka tej skupine

sofiapp
autor
21. mar 2021

@paulinka17 ďakujem 🙏🙏🙏

lujza_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kulumulu123
21. mar 2021

@sofiapp ahoj aj ja mam záujem daj mi prosím vedieť vďaka 😊