Ahojte 🙂
Mám takú otázku, prosbu o rady.
Chcem si založiť živnosť na fotografa ( techniku by som rada nakúpila zo živnostenskej podpory, ktorú momentálne kvôli covidu nedávajú )
Rada by som si za ten čas kým sa k tomu dostanem robila portfólio, spôsobom, že budem fotiť portréty - ľudí všeobecne, rodín, svadobné fotenia. Nejaké to základné portfólio mám keďže nejaký ten piatok fotím aj keď len ako hobby.
Plat nechcem brať, aby som bola férová - jedine USB a dopravu preplatiť. Následne by som dala ľuďom cca 50 -150 nafotených a upravených fotiek. 🙂
Rada by som počula vaše názory, prípadne ak je niekto v okolí KN, DS, NR, NZ, BA kto by rád absolvoval - potreboval fotografa - aj keď len sekundárneho rada budem súčasťou.
Zároveň chcem povedať, že v prípade, že by sa niekto našiel cez súkromnú správu pošlem svoj súkromný Facebook profil, rada zodpoviem na otázky prípadne zašlem portfólio.
Primárne by som však rada počula nejaké rady, názory a ak takýto príspevok tu byť nemôže, tak sa ospravedlňujem ..
@paulinka17 ďakujem 🙏🙏🙏
@sofiapp ahoj aj ja mam záujem daj mi prosím vedieť vďaka 😊
Ahoj, na FB je skupina Ponuky fotenia TFP, tam nájdeš veľa zaujímavých ľudí modelky, modelov, rodinky. Veľa ľudí si rozširuje portfólio vďaka tej skupine