Ahojte maminky.
Keďže som ešte nikdy nežiadala o zvýšenie platu, prosím Vás o radu, ako to napísať. Všade je, že čo musí obsahovať a to samozrejme viem, no nikde som nenašla aspoň nejaký vzor, od čoho sa odpichnúť.
Pred materskou sa nám v práci zvyšovali platy celoplošne na základe inflácie, ale teraz tomu tak už nie je. Po materskej som už v práci niečo vyše roka a keďže mám aj novú agendu s vyššou zodpovednosťou (pracujem na finančnom oddelení na exekútorskom úrade), rozhodla som sa, že je načase požiadať o zvýšenie. Ale neviem, ako to mám napísať a či tam písať aj sumu o koľko. Ak áno, tak koľko si myslíte, aby som neprestrelila. Ja rátam tak 10-15% z terajšej hrubej mzdy.
Ak už niekto písal takéto niečo, tak prosím poraďte. Budem vďačná za rady.
ja som našla také niečo
http://www.akopisat.sk/ziadost/ako-napisat-ziad...
Ahojte,ja viem ze toto je otazka asi k uplne inej diskusii ale nejak sa tu neviem zorientovat...ak mi viete poradit,byvam na dedine,mam ziadost o najomny byt,som sama samozivitelka,mam praci ale len na dohodu,cize papierovo nejakych par eur a zvysok na ruku cize vlastne na cierno.neviete mi poradit ci by som mohla dostat byt ked vlastne cely ten prijem nemozem vydokladovat? Dakujem
@mili7 A kde pracujes, ze to musis pisat? Normalne sa to robi tak, ze zajdes za nadriadenym, vyziadas si s nim pohovor, pripravis sa nanho a povies mu svoje dovody, preco si myslis, ze by ti mal zvysit plat.