Je tu niekto taký, čo nemá nejaké povolanie alebo prácu, ktorá by ho bavila? Mám 35, ekonomickú strednú, ale sú práce, ktoré a nechuťou prekusnem len a potom také, ktoré si neviem predstaviť robiť. Momentálne robím administratívu z domu, práca, čo ma nebaví, ale znesiem. Avšak aj finančne nič moc. Skúšala som promovať veci, tam som pochopila, že prácu kde čumím do blba aj 30 minút, lebo nie sú zákazníci nedávam psychicky. Teda predavačka v butiku určite nie. V Lidli napríklad tiež nie, mám krivú chrbticu a ťažké palety by som nezvládla prenášať. Skúšala som robiť takú prácu, že som autom chodila do prevádzok po celom Slovensku, to bolo super, zmena, rozmýšľala som v aute kde sa ako žije, bavilo ma to. Ale stopka moja chrbtica zase, z ktorej mám pri dlhom sedení v aute migrény a kinetozu. Milujem psy, skúšala som niečo ako psi hotel, ale proste ta zodpovednosť, neseriznost majiteľov, že psov milujem a nerobila som to len pre peniaze, tak som zistila že nebude to práca snov ako som si myslela. Ak to máte podobne akú prácu robíte a ako to zvládate, že sú tam úskalia a aké problémy vlastne máte s danou prácou čo robíte?
Ešte upresním, nechcem rady, odsúdenie, zlahcovanie, ani potlapkanie po pleci. Len proste nejaké skúsenosti iných, že ako to majú, proste nech viem, že nie som na tom takto sama a možno ma niečo inšpiruje. Robila som si veľa testov povolaní, osobnosti, tam pomahajuce profesie vôbec, som introvert, na podnikanie
sa tiež vraj nehodím. Najschodnejšie vyšla tá administratíva. Takto doma sa to dá zvládnuť. Ale mám aj určite nejakú poruchu pozornosti/hyperaktivity , teda niekde kde pol času sedím a nerobím tiež nie, rovnako nie robiť rovnakú vec 8 hodín, napríklad účtovať. Ja robím rýchlo proste, som šikovná, v skupine vždy úlohy končím prvá, len potrebujem meniť činnosť a nenudit sa.
@oonnaganamakusai toto si kde vyčítala? Ale možno trochu triafas klinec po hlavičke v tom, že mať hotel pre psov je o tom že psa zatvoris niekde do klietky alebo miestnosti a dáš mu vodu, žrať, 2 krát možno pustíš vyvenčiť. Lebo presne ako píšeš, viac psov sa neznesie pokope, respektíve nedá ustrážiť. Proste nemôžu byť
pri tebe. Presne to mi vadí, nebudem mať niekde zatvoreného zavijajuceho smutného psa celé dni lebo dostanem za to 10 eur na deň. Na to mám psov moc rada. Ja som naivne sledovala takto jeden hotel na FB, verila že to ide, psy tam boli pokope až kým som nemala skúsenosť tiež (bol zam môj pes), že sa tam psy bili navzájom a skoro stále bol niekto v sebe. Preto mali majitelia všade hadice na dvore, s vodou najbezpecnejsie psa oddelis. A rovnako keď som skúšala doma len 2-3 kusy , veľa psov bolo problémových a to bolo o tom byť 24/7 v strehu a to človeku za tých 30 eur napríklad za troch psov nestojí.
Asi ti neporadim, ale mam podobnu znamu...bohuzial nic ju nebavi, vsetko jej je zatazko, po 9 rokoch na MD a RD skusa uz tretiu pracu a nikde sa jej nepaci.
Pritom ma vystudovanu ziadanu VS, stale hladaju ludi v jej odbore. Ale to robit nechce.
Hlada tiez nenarocnu administrativu, ktoru chvilu robila po skole.
Nema konicky, nema drive. Smutne ked si clovek predstavi ze v idealnom pripade by mala este 30 rokov pracovat 😃
Však si zvýš kvalifikáciu a budeš mat rôzne miznosti zamestnať sa
Stredná ekonomická …. no nuda
ani mňa bežná práca nejako neteší a nebaví, chodíme tam zarobiť, aby sme prežili, riešiť maniere autorít, vydržať 8-9 hodín niekde zavretá, keď vieš, že vonku svieti slnko...neporadim..iba ak nabrať odvahu a zarábať na seba, alebo šťastie vyhrať veľa eur a užívať si život bez obmedzení 🕊️🥹
95%ľ ľudí chodí do práce kvôli platu, nie kvôli tomu že ich to baví či napĺňa....práca ťa baviť môže, ale blbá kolegyňa alebo šéf, nepríjemní zákazníci, termíny, plabý plat....všade niečo je....