Ahojte , viem že je ťažká situácia ale skúsim. Mladej rodinke sa narodil chlapček s pretočenou nožičkou. Na Slovensku sa tým nikto nezaoberá nakoľko chlapček má len pár dní. V Rakúsku je klinika kde by ho vedeli operovať. Termín konzultácie majú v pondelok 11.1. Prosím ak viete o nejakej ochotne osôbka ktorá by vedela a bola ochotná ísť s nimi a prekladať prosím dajte vedieť 🙏🏻 Zabezpečia odvoz/dovoz a samozrejme tlmočenie zaplatia. Ďakujem
@simonetka67 pošli mi prosim číslo na rodinu, zavoláme im a dohodneme sa
@diaalex písala som Vam súkromnú správu 🙂
drzim palce. skusila by som na fb vyslovene skupiny slovaci vo viedni a podobne.
@simonetka67 uz ste sa s nejakou mamickou dohodla? Pisala som znamej, ktora zije vo Viedni tak ak by ste nahodou este nikoho nemali tak mi napiste.
83lenka83 dobrý deň pár ľudí som oslovila zatiaľ ale nie je nič iste ak by bolo treba ozvem sa 🙂ďakujem krásne
@simonetka67 oki 😉
@simonetka67
Ahoj, už som jej písala, dám vedieť
Ďakujem krásne všetkým za pomoc a záujem situáciu sa podarilo vyriešiť 🙏🏻❤️
Zdravím, našla som túto diskusiu a chcela by som poprosiť keby aj nám vedel niekto pomôcť s prekladom u pána doktora. Do viedne ideme 23.10.2023, ak by sa niekto našiel alebo by ste vedeli o niekom dajte vedieť, ohľadom podrobností sa dohodneme. Ďakujem pekne
@simonetka67
Kamaratka chodí so synčekom tiež zase do Viedne, píš súkromnú správu. Pomáha im nejaka neziskovka, ktorá im pomáha aj pri preplácaní cesty a aj tlmočník tam je zabezpečený.