Zháňam pomocnicu do domácnosti - Petržalka

nelinka2009
11. jan 2019

Ahojte som z BA Petrzalka. Syn nastupil do jasli, vyborne to znasa, chystam sa do prace. Vsetko volno a nebude ho vela, chcem venovat detom. Zhanam nejaku pani, maminku, slecnu, ktora by raz do tyzdna prisla k nam do 3 izboveho bytu, povysavala 2 izby, a jeden behun, poumyvala podlahy, zrkadla a utrela prach... Kolko za to ponukat? Sama to mam hotove do hodinky, hodinky a pol... No momentalne je to pre vela casu, ktory by,som z volna nevenovala,detom.

miriam439
11. jan 2019

@nelinka2009 Keby som ja riešila takúto vec, tak by som to zaokrúhlila už na tie dve hodiny, radšej nech to urobí precízne, lebo: práca chvatná, málo platná. Moja sestra tak vie porobit robotu, rýchlo, rýchlo, ale výsledok stojí za prd.
A cenovo, neviem čo ty robíš v práci, ako sa namakaš a koľko za to dostaneš. Ale ak by to bola práca porovnateľná s tým upratovaním (myslím námahou), tak ak by som ja dostala v práci napr. 5 €/h v čistom, tak by som aj toľko ponúkla tej mojej pomocnici.

sasunka
12. jan 2019

@nelinka2009 Ahoj, nam chodi takto pani raz za 2 tyzdne, umyva aj kupelne a pod., vsetko stihne za 2 a pol hodiny a platime jej 20 eur.