Ahojte zaujimam sa ci je tu nejaka zena - policajtka, ktora by mi vedela poradit ohladne prijimacich testov z fyzickej zdatnosti. Bola by som velmi vdacna. Dakujem 😉
@stary_ujco Ja sa pytam na testy a nie na zhodnotenie toho ci ma prijmu 😝
Ked vies, ze ta zoberu, tak sa na testy predsa pytaj toho, co ta tam dostane...
aj moja dcéra by sa tam chcela dostat ak máš známosti napíš 😉
@stary_ujco Je pravda, ze vela ludi sa do PZ dostalo po znamosti, ale ja poznam aj takych, ktori sa tam dostali vlastnym usilim. Nikde tu som nepisala,ze viem, ze ma zoberu tak mi to tu nepodsuvaj. A pokial nevies nic o tach testoch tak naco mi tu vlastne pises ? A este raz opakujem moja otazka neznela,ze ci ma prijmu ale ze ci je tu nejaka zena policajtka, ktora mi bude vediet poradit ohladne testov z fyzickej zdatnosti. Chapeme sa ?
@cutty zena , trvalo mi to 2minuty.... policajt musi samostatne riesit vzniknute problemy a ty si nevies vygooglit ani podmienky prijatia
http://www.minv.sk/swift_data/source/policia/pr...
Ak by ste chceli vediet nieco konkretne napiste mi do spravy. Robim v PZ uz 11rokov na zakladnom utvare.
@stary_ujco... nie je to výlučne len o známostiach, môj otec pracoval u policajtov na dosť vysokej pozícii a mňa napriek tomu nezobrali... a dôvod? Nemala som VŠ vzdelanie a to bolo jedno z kritérií... známosti môžu síce pomôcť, no zďaleka nie sú všetko...keď nespĺňaš kritériá - jednoducho smola ☹
@cutty držím palce na previerkach 🙂
@leonela666 Dakujem 😉
cutty ako si dopadla? ked tak napis mi spravu, ja sa chystam tiez 🙂
@fidka79 nábor je už len dva krát do roka..inak baby co blaznite ísť do tejto "firmy"..môj názor je že žena policajtka na ulici nemá co robiť.môžte ma tu ukamenovat ale je to tak.pokiaľ nie je veľká ako skriňa.90% žien nevie narabat so zbraňou a nemá šajnu o taktike služobného zákroku..
inull5, ja len som len chcela vediet, ako kocka dopadla, ci sa jej zadarilo, tiez si idem podavat ziadost, ale z kazdej strany pocuvam, ako je to pre zeny nerealne sa tam dostat, ... lebo vraj je malo pozicii konkretne pre ne a tak... mam to nastudovane odzadu dopredu co a ako, trenujem ako blazon a tak, fakt to beriem vazne, ale neviem, ci sa podari :(
zeny co vas vedie k tomu ist na policiu?natahovat sa s ozranmi,chodit k mrtvolam,nasilnikom,dokalicenym ludom.v mladosti som aj ja uvazovala ,ale chcela som byt skor vojacka.no dnes by som ani za nic nesla.navyse plnit nezmyselne plany vyhorenych sefov...des
@ada2304 ja by som nešla už nikdy viac.ak nechytis dobre miesto v kancli tak nevydrzis.ja som kedysi robila na okrese na vysetrovacke a priznávam nezvládla som to psychicky..nejdem to tu vypisovat proste nedalo sa.a ísť na ulicu do pmj?neblazni za tie peniaze?na ulici nikto so ženami robiť nechce.neviem ci máš deti ale ak áno tak si to veľmi rychlo rozmysli a pober sa iným smerom..vravím to od srdca že to za to nestojí.po prípadnom prijatí ta caka ďalšia drina v pezinku a učenia je az az.potom zrejme pôjdeš na základný utvar a ako som napísala,neber to v zlom ale ja by som na základné útvary zakázala prijímať ženy.chceš ísť di všetkých rizík co sa týka noočných a pod?ďalšia vec je zeny majú v reálnom výkone problém použiť zbraň na človeka,vies je iné cvičiť a nacvičovať služobné zákroky kde tvoj partner je k tebe že si žena este pozorný" a ked príde žena napr.na zákrok kde ide o domáce násilie napr alebo bitka v bare tak parťák z dvojice je v nevýhode pretože toto žena nezvláda.česť výnimkám..
Baby dakujem za nazor, ale ja som pevne rozhodnuta, ze tam chcem ist, ano mozno mate pravdu, aj vsetko co pisete ma aj hlavu aj patu, no na to doplatim mozno sama, ak sa mi to zadari, nie som ziadne decko, ze len tak behlavo sa do niecoho rutim, mam 30 rokov, mam aj skvelu pracu, ale tak robim to pre nieco 🙂 hadam mi to vyjde a zvladnem aj vsetko s tym spojene, dakujem za nazory 🙂
@ada2304 ahoj, ja pracujem v PZ a veľmi ma zaujala Tvoja rozhodnosť. Dúfam, že si sa dostala k nám....🙂 Prosím napíš, ako sa Ti darí. 🙂
"zeny co vas vedie k tomu ist na policiu? (...) ja som chcela byt skor vojacka"
prosím ťa čo ti na tom neni jasné? ženské milujú byť policajtkami a vojačkami
ahojte baby, no bohuzial nedostala :( uz na pohovore to stroskotalo, ale to som aj ocakavala, lebo samozrejme ziadna znamost, viem ze niekto ma aj take stastie ale ja nie, musim povedat ze fyzicky by som zvladla na 90%, makala som naozaj tvrdo rok na sebe az potom podala ziadost a psycho si tiez myslim ze by som zvladla... ale hold postup bol taky ze ani na fyzicky ma nepozvali... aj som zvazovala opat o mesiac skusit, ale nejako sa mi naskytla dobra praca... aj ked ma to vazne uprimne skrie, lebo si myslim, ze by som bola velmi dobra policajtka
Najprv si musíš nájsť mesto. Až potom podať žiadosť. Ak presvedčíš riaditeľa niektorého z oddelení, ktorý zastreší Tvoju žiadosť, potom Ťa pozvú na fyzické testy.
Miesto som nasla, konkretne a tam bola podana aj ziadost, hold, neuspela :/
Mas tam znamosti? Ak nie, tak na prijatie rovno zabudni...