Vie mi niekto poradiť, ako ošetriť, keď chcem ostať doma, starať sa o deti (dve 6 a 8), a byť sociálne a zdravotne ošetrený?
Do práce neplánujem kôli starostlivosti o domácnosť a deti.
Ďakujem
zostan doma, bud dobrovolne nezamestnana a plat si odvody.
@martinamartina123 sú aj práce z domu,môžeš si urobiť školu,môžeš si urobiť rôzne kurzy...byť doma a zarábať..
lebo predpokladám že nemyslíš možnosť že byť do konca života na krku chlapovi aby ťa živil a ty budeš ležať na gauči..
@martinamartina123 mas moznost si platit odvody sama ako dobrovolne nezamestnana
@ajka0207 poradíte aké odvody 🙏
Jasne, dobrovoľne nezamestnaná. Ako bolo vyššie písané, platíš si odvody a môžeš byť doma. Aj kamoška tak je, neviem ako to ma ošetrené, nemá deti ale platí len 50€ mesačne zdravotnú.
@korunka1 zdravotne ok , na sociálne sú tam isté balíky, neviem, ktoré sú vhodné
@
@lenqua_12325 to by ma zaujímalo,
@dominika6 ty jej asi závidis, že si môže dovoliť byť doma a nemusí makať za pokladňou alebo za pásom v automobilke co? 😖 Ja som doma 6 rokov, síce mam male deti ale rozhodne ti môžem povedat, že nemam čas ležať na gauči aj keď by som nemala deti...a aj keby ležala na gauči doma do konca života je to len jej staršie. Mňa osobne by to ale nebavilo dlho.
@h2 manžel je v zahraničí, nemám k dispozícií starý ch rodičov, zarobené máme, bola dom dlhé roky aj ja za hranicami.....no práca na doma baví, som možno jedna z mála žien, ktoré milujú svoju rodinku......
@martinamartina123 ako dobrovolne nezamestnaná ti stačí platiť iba zdravotku, čo je tých cca 60€. Odvody do sociálnej poisťovne povinné niesu.
@martinamartina123 a je mi cťou sa o nás starať, nie som karierista,
Tak si to užívaj doma, nevšímaj si závistlive a neprajne ženské. Zbehni sa opýtať do poisťovne. Neodhryznu Ti nos 😘
@martinamartina123
@sashabb ak ich ale nebudem platiť, nebude dôchodok, či?
@martinamartina123 aj tak sa ho nedozijeme dôchodku 😓😆😆😆už máš niečo odrobene tak by si mala mat
@martinamartina123 Ja Ti fandím a držím Ti palce. Keby som mohla, tiež by som bola doma. Blbé komentáre si nevšímaj.
@lenqua_12325 veď to , človek nikdy nevie, poistka musí byť
@h2 také nerieš im, som žena, ktorá má čosi odzite, len neviem, ako to funguje na svk
deti sú zdravé? žeby opatrovateľský? môžeš opatrovať aj niekoho z rodiny resp. susedu...