Zdravotný asistent - večerná škola v Prešove

lucinka3488
30. dec 2013

Dobrý deň, keďže sa mi čas na materskej kráti, rozmýšľam čo ďalej...po zadaní voľných pracovných miest v mojom okolí mi vybehol zdravotný asistent. Začala som hľadať nejakú večernú školu a našla som v Prešove. Chcem sa opýtať či tu nieje niekto kto študoval alebo študuje tento odbor v Prešove? Mám zopár otázok ale na stránke školy som na ne odpovede nenašla. Ďakujem za vaše odpovede Lucia.

marcovka1
30. dec 2013

@lucinka3488 tak ja som bola prijata na cirkevnu zdrav.skolu,ale ostala som tehotna tak si chcem dat prihlasku na druhy rok 😉 skola je dvakrat do tyzna a prax je od pol roka 🙂

smile789
31. dec 2013

@lucinka3488 a ako dlho trvá škola? 1 rok??

lucinka3488
autor
31. dec 2013

No malo by to byť na 2 roky ale čo som čítala tak je tam aj na 3 tak sa neviem v tom zorientovať 🙂

janinah
31. dec 2013

v lete to skončila moja kolegyňa /teda vlastne podriadená,aby z toho nevyšlo,že aj ja som asistent a viem dať info/,pripomeň sa mi niekedy na bud. týždeň cez IP,ja sa jej opýtam,či dovolí dať na ňu tel.číslo,aby si sa mohla s ňou poradiť

monyccka
31. dec 2013

@lucinka3488 odbor zdravotny asistent v po na statnej skole, ktory koncis maturitou, trva 3 roky. Ked to koncil znamy, skola bola vzdy v stredu a stvrtok. Maturita bola formalna, ako to uz u externeho studia byva. Rovnao ako externisti na VS maju formalne statnice ;) takze ak mas cas, smelo do toho, kto vydrzi do konca, tak ju uspesne absolvuje..

lucinka3488
autor
31. dec 2013

Ale ja mám maturitu...ja by som to chcela len ako hm...ako to mám pomenovať...nadstavbu...rozšírenie vzdelania...dobre janinah ak nezabudnem ozvem sa 🙂

smejo456
6. jan 2014

ahoj aj ja by som chcela to studovat ale neviem nevadi ze mam maturitu nie na zdravotnej? poradi mi niekto

luba28
6. jan 2014

@smejo456 nie nevadi,je to uplne ako na inych nadstavbach,.....

smejo456
6. jan 2014

a ako to vlastne je robia sa nejake skusky alebo musim ist osobne na skolu

miskaa87
6. jan 2014

aj ja by som chcela studovat tento odbor a rada by som vedela ako casto je prax.budem rada ak mi niekto poradi co tento odbor studuje

lucinka3488
autor
7. jan 2014

@smejo456 no čo som čítala tak to záleží od toho koľko bude záujemcov...ak som to správne pochopila tak ústny pohovor a pozerajú na maturitné vysvedčenie....ale presné podmienky budú zverejnené vo februári...ja tiež nemám strednú zdravotnú...🙂

katarinka201
8. jan 2014

ja si robim tiez zdravotnickeho asistenta na strednej skole vo zvolene, tento rok idem koncit maturitou (jednu uz mam), do skoly chodievame kazdy utorok a soboty, praxovat sme zacali v druhom rocniku. . a tato skola ma bavi 🙂 uz len najst daku super robotku a budem stastna prestastna 😀
prvu strednu skolu som mala SOU post a telekomunikacii v BB

danculik
8. jan 2014

@lucinka3488
@lucinka3488 ahoj, prosim ta vies mi dat link na tu skolu v PO?...chcela by som sa na to pozriet blizsie...a mozno a prihlasit🙂 dakujem

lucinka3488
autor
9. jan 2014

@danculik http://www.szspo.sk/sk/studijne-odbory-a-kurzy/...
alebo rozmýšľam ešte košice...mám tam lepší spoj...uvidím možno pošlem aj tu aj tam...a tu je link na ke keby si chcela http://www.kukucinka.stranka.info/index.php?vid=JC

danculik
9. jan 2014

@lucinka3488 ..dik...pozriem na to blizsie....datum podania prihlasky je do 31.5.?a nevies mi povedat este kolko sa plati?

lucinka3488
autor
10. jan 2014

@danculik áno do 31.5 treba poslať prihlášku...no práve to som sa tam nikde nedočítala...v Ke to majú napísane dole na stránke, že štúdium na ich škole je bezplatne...ale v PO som to nikde nenašla...preto som zháňala niekoho kto tam študoval a vedel by my/nám 🙂 poradiť...no a za potvrdenie prihlášky u lekára sa platí ja som si to včera bola pozrieť tak mne to dr potvrdí za 3,30e čo nie je až taká katastrofa :D ale fakt neviem či sa bude platiť za večernú školu...fakt...:(

danculik
10. jan 2014

@lucinka3488 a to si si stiahla iba tu prihlasku z netu vyplnila ju a tak to ides poslat aj s tym tlacivom od doktorky?

lucinka3488
autor
10. jan 2014

@danculik áno aby som mala doklad o tom že som to poslala...ale ešte som to nestiahla lebo čakám na február...aby zverejnili tie podmienky...možno sa tam niečo v tom tlačive zmení alebo neviem čo aby som nerobila dvakrát to isté 🙂

danculik
10. jan 2014

@lucinka3488 ...ok. ...tak teda pockam aj ja🙂

lucinka3488
autor
10. jan 2014

@danculik radšej...ako človek nikdy nevie...veď už len chvíľku :D a kam budeš posielať do PO alebo do KE?

danculik
13. jan 2014

@lucinka3488 ...viesco asi do KE kedze som odtial, lenze pracujem v PO... 😀 ..tak mi je to v podstate aj jedno...a ty?....

lucinka3488
autor
14. jan 2014

@danculik asi radšej do Ke kedže tam mám lepšie spoje...na ten smer...ale rozhodne pošlem prihlášku aj tam aj tam...keby náhodou v ke bolo málo záujemcov a neotvorili triedu...🙂

kamca78
31. jan 2014

@danculik @licinka ahojte dievčatá, mala by som tiež záujem o štúdium v KE, akurát som si to dnes pozerala, ale ak som dobre pochopila, tak sa tam robia skúšky (talentovky a biológia)

tinkaro
23. feb 2015

Ahojte ma niekto skolu ZA vecerne? Co sa tam studuje? Vdaka