Zdravotná sestra na plný úväzok a práca navyše

isabel11163
17. aug 2022

Ahojte som zdravotná sestra pracujúca na 12 hodinové služby avšak v tejto dobe čo sa okolo deje by som si chcela ešte privyrobiť niečo naviac..rozmýšľam,hľadám nejaké ponuky ale akosi nič čo by som vedela skĺbiť časovo..nemáte nejaké dobré rady poprípade skúsenosť že ste tiež sestra pracujúca v nemocnici a robíte aj niečo iné ? som dobrá v komunikácii, viem pomôcť aj s e-shopom nahadzovať produkty,tvoriť popis.. rozmýšľala som napr aj nad prácou v Lidl,Billa,Kaufland len neviem či sa tam vedia časovo prispôsobiť..
Ďakujem 😊

janasim
17. aug 2022

ja som si chodila privyrábat poobede na pohotovosť na dohodu ,ale zas odvody a neoplatilo sa mi to

kikuskab
17. aug 2022

to fakt ešte po 12 hod šichte si schopná ísť do dalšej roboty? Más moj obdiv :P

isabel11163
autor
17. aug 2022

@janasim Ja som aj rozmýšľala že skúsim ísť na nejaký skrátený úväzok aj na iné oddelenie ale zase skôr by sa mi asi páčilo niečo iné predsa len trošku zmena z nemocnice 🤣

jaskolka
17. aug 2022

Kamoška tak robila v 12 a pritom na dohodu mala aj úväzok na jednej ambulancii. Ale tam šlo skôr o také príležitostne zastúpenie, keď sestrička trebárs šla niekam na vyšetrenie do sebou, či dieťaťom, alebo bola chorá ci mali dovolenku. To vždy vopred sa dohodli, či môže kamoška kvôli smenam.
Ja zase som mala plný úväzok na ambulancii, kde som vždy končila o 15.00 a potom som mala dohodu práve v Adose(domáce ošetrovanie) to sa dalo v pohode, lebo vždy som mala stabilnu pracovnú dobu a tých pár injekcií a prevazov neboli až tak "viazané na čas" čiže nevadilo, že som ich robila okolo 16.00 poobede.
Ty si musíš zvážiť, či to zvládneš, práca na 12 je náročná a pravidelne po nej ísť ešte do ďalšej roboty ci utekať do nej po sichte v Lidli, nemudi byť ľahké.

V

isabel11163
autor
17. aug 2022

@kikuskab myslím skôr vo voľnom čase napr po nočnej ja spím max do 10 hod lebo potom by som večer nezaspala tak kľudne už o 10 by som mohla byt niekde v inej práci..

barborachors
17. aug 2022

Nemyslim si ze je to dobry napad. Budeš unavená, pretazena a v takom odvetvi, v akom pracuješ je to nezodpovednosť. Ked podavas lieky alebo beries krv alebo ine činnosti tak sa mozes pomylit, z unavy clovek je nesustredeny a môže sa lahko stat, ze pomiesas vzorky apod. Minule pripad lekarky co operovala zdrave oko. Co myslíš preco sa to stalo... Rob ako myslíš ale nemusí to dopadnut dobre.

luccija
19. aug 2022

@isabel11163 prilezitostne opatrovanie deti
Preco spis po nocnej tak malo?