Zber hrozna v Taliansku

jaja1239
9. aug 2016

Milé mamičky prosím o radu vyjadrenie sa mám možnosť ísť na 6týždňov do Talianska na zber hrozna ponúkajú stravu a ubytko zdarma 7€na hodinu nedeľa vždy voľná len chcem poradiť ako to tam funguje ci nepoznáte niekoho kto takto bol ďakujem

stevvvka
9. aug 2016

Ja som bola na zber hrozna, ale bol to odrb...pisali, ze robota je ista, bez jazyka, ubytovanie zabezpecia za 150€ mesacne....
Ubytko bolo, ale za ten prvy mesiac som odrobila sest dni, takze som mala mesiac dovolenku v podstate.
Robota to nie je zla, ale povacsine mas na sebe zavesnu prepravku, opacne ako ruksak, popruhy vzadu a pred sebou vanicka, ruky cely cas hore nad sebou a strihas a strihas, vsetka stava tecie po rukach ale aspon vetras pazuchy😀
Najlepsie na tom celom bolo po robote len dat plavky a taka ulepena.mastna sa hodit do mora 😀

jaja1239
autor
9. aug 2016

@stevvvka a bola si priamo v taliansku toto je solídne to svagrina vybavuje 7r

stevvvka
9. aug 2016

@jaja1239 ano, v takiansku...na juhu, calabria
Ak to mas cez znamost urcite je to bezpecnejsie...ja aj tak nelutujem, nasla som si tam muza, inac by sme sa z opacnych kutov sr asi nestretli a po styroch mesiacoch som aj rozpravala taliansky velmi slusne 🙂

jaja1239
autor
9. aug 2016

Tak to je super teším sa s Vami dúfam že. TO bude všetko Oki ja idem. Na 6 týždňov

stevvvka
9. aug 2016

Drzim prsty a napis potom, ako bolo 🙂

jaja1239
autor
10. aug 2016

@stevvvka ďakujem ti pekne