Zavolali vám niekedy so serióznou ponukou práce, keď ste mali zverejnený životopis na profesii?

3. máj 2024

Ja si pamätám iba jeden telefonát, a potom som životopis stiahol.

Pretože ja nie som človek na callcentrum alebo neustále vykecávanie o ničom.

13uzivatelka11
3. máj 2024

Áno. Aj keď iba 2x za asi 7 rokov

olimuc
3. máj 2024

Ano a urobili dobru ponuku, ktoru som zobrala.

tinqua
3. máj 2024

Ano, pravidelne ma kontaktovali a s normalnymi ponukami, posledná práca prišla presne takto sama

autor
3. máj 2024

Prosím napíšte aj v akej oblasti bola tá práca alebo názov pozície... Lebo to nie je vôbec jedno.
@tinqua @olimuc

tinqua
3. máj 2024

Ja som komplexny uctovnik a teda ekonomika a financie

natall113
3. máj 2024

Aj mne prišla ponuka na pozíciu účtovníčky

limoncino
3. máj 2024

Raz a aj na tej pozícii dodnes som, ale inak samé poisťovne a MLM

buberova
3. máj 2024

Áno dostala som aj sme hľadali na seriózne miesto a volali sme ľudí ktorí tam mali uverejnený životopis

olimuc
3. máj 2024

Automotive, SCC … ale obcas sa ozyvali len headhunteri nie konecna firma ale mali dobre ponuky … bolo na vyber. Kazda krajina ma nieco obdobne … dostala som aj ponuky napr v DE a ES, vela zalezi na CV

butterflyeffect
3. máj 2024

Mne vzdy volali len robit financne poradenstvo, poistovnictvo, obchodnych zastupcov a podobne-nic o co by som mala zaujem a samozrejme vsetko na zivnost… ja som si vzdy sma radsej presla ponuky ako cakat kto sa ozve.

veltraud
3. máj 2024

Mne volaju tak raz mesacne, priemerne. Marketing, s pomerne vysokym pozadovanym platom. Pracu menit nechcem, ale je fajn mat prehlad, co sa deje na trhu 🙂 takze ano, ozyvaju sa aj ked hladaju (predpokladam, ze hladaju podla klucovych slov)

mimirka32
4. máj 2024

Ano, velakrat, aj som taku ponuku raz prijala. Za mna je zivotopis na profesii lepsi ako linkedin

cacianka
4. máj 2024

Áno, zavolali. 1x seriózna ponuka
Inak 75 fejkov

kuki13
5. máj 2024

ano, senior financny analytik, uz som v tej firme 10 rokov aj ked na inej pozicii.

thoughtfulweirdo
5. máj 2024

Zavolali, išlo o zákaznícku podporu v cudzom jazyku.