Zaregistrovali by ste sa na Only Fans?

31. dec 2022

Nie za účelom pretŕčania sa, ale napríklad keby ste vedeli spievať, maľovať a pod? Lebo aj takí tam sú? Skúsili by ste to?

ameema
31. dec 2022

Ja osobne nie, lebo nemám čo tejto platforme ponúknuť ale pokial tam chceš "preraziť" ako čokoľvek... Je to tvoja slobodná vôľa 😊 nepýtaj sa tuto tetiek... Urob tak ako cítiš ty

sima338
31. dec 2022

skôr nie

niekto2hy
31. dec 2022

My máme rozhodovať za teba?

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinmmartin
31. dec 2022

Zaregistrovat sa mozes ale zo spievanim a malovanim tam moc vody nenamutis. Uspech maju iba sudruzky co fakt ponukajju nieco co nikde inde v ziadnom pripade nedokazes zohnat. Spievat vie kdekto, Roztlacat jezkove exrementy lavym malickom na nohe nie....

qwerty2
31. dec 2022

Ak by som bola dobrá v nejakom umení a predpokladala, že by som si tam mohla touto činnosťou privyrobiť, tak prečo nie? 🙂

lindous
31. dec 2022

Keby som si bola istá, že mám čo ponúknuť, volila by som inú platformu (patreon, herohero), kde ma majú ľudia možnosť podporiť členstvom za bonusový obsah k obsahu na klasických sociálnych sieťach (IG, YT, tiktok)..

moonlight1210
31. dec 2022

Z toho, co som o onlyfans pocula, tak mozes ponuknut i spev a malovanie, ale minimalne doplnene o nieco pikantne, so sexualnym podtonom, resp. o nejaku uchylku. Takze sexy postavicka a pekne spodne eroticke pradlo, co fantazii vela priestoru neda, paleta do ruky a mas fanusikov.

Bezne veci som nezaregistrovala, zeby sa v suvislosti s onlyfans spominali. To skor youtube kanal a patreon, ak chces k tomu aj sponzoring.

drake122
31. dec 2022

Nie, na onlyfans treba ukazovať holé 🐐🐐 a 🍑, spievanie a čmáranie to nikoho nezaujíma tam.

dominikamacakova
31. dec 2022

Budeš tam maľovať kozami a jódlovať s pi... 😂 (Hulvát som)

kiki68
1. jan 2023

No povodne to bola na toto urcena platforma. To co tam ludia dorobili prislo potom. Ale ano, kludne. Ved nejdes ponukat sex, ale nejaku Tvoju perspektivu umenia. Takze nevidim dovod preco tomu nedat viac urovne.