Zarábanie maľovaním a kresbou

11. mar 2024

ahojte, vyskuskali ste zarabat malovanim ci kresbou, cez sashe to funguje tu na slovensku,a aj cez zahranicne stranky ako je etsy? alebo nieco ine? ake mate skusenosti alebo vasi znami? 🙂

marianarem
12. mar 2024

Ja som skusala predat svoje obrazy na Sashe, ale neuspesne. Dostala som k nim vela pozitivnych komentarov, no podla mna boli drahe. Nizsiu cenu som uz dat nechcela, ked som si zratala, kolko roboty ma to stalo. Aj tak to.boli len nejake 2-3 Eura za hodinu. Moj problem je, ze robim precizne, hram sa s detailami a som tym padom pomala. Cize ja by som si tymto nezarobila. Aj keby si vsetky moje obrazy niekto kupil, aj tak by ten zarobok bol biedny 🙂

heln
12. mar 2024

ja som skusala predavat cez sashe hand made vyrobky, ale nie obrazy. treba si uvedomit dve veci. prva, malovane obrazy nie su nieco co si clovek kupuje ako teple rozky, musia sa hodit do interieru a zaujat. druha, sashe sa za tie roky vyprofilovalo za tie roky na taku profesionalnu uroven, ze niekto novy tam ma velmi malu sancu.

nufafa
12. mar 2024

Pripnem sa, aj mňa to zaujíma.

autor
12. mar 2024

@marianarem @heln ja tiez na sashe akurat mi pribudaju tu doma nove kresby a postupne nahadzujem..s etsy nemate skusenosti ?🙂

autor
12. mar 2024

@nufafa tiez ta to bavi velmi?🙂

nufafa
12. mar 2024

Hej, baví. Som v začiatkoch. A keby som mala viac času, tak nie je o čom 😄. Ak by sa mi niekedy podarilo niečo predať, dám vedieť. Keď tak, pošli ss.

strop23
14. mar 2024

Zalezi od stylu/kvality prace, vela ludi si mysli ze na to ma, no nicim nevynika. Ak kreslis napriklad psov a realisticke portrety tak to sice najdes mozno nejakych ludi co to kupia no necakaj moc penazi, nema to velku umelecku hodnotu a nie je to ani moc kreativne.
Ak vies po anglicky tak sa zameraj na zahranicny trh ako ten etsy a print on demand.
Tam mas sancu stale. Pri takychto veciach je dolezite ale mat vybudovane socialne media

autor
14. mar 2024

@strop23 ahoj ak chces mozem ti poslat spravu, konkretne kresby... ano anglicky viem dobre a tiez zvazujem nad etsy 🙂

strop23
18. jún 2024

Rad sa pozriem, samozrejme posli 🙂