Zarábajte peniaze počúvaním hudby - recenzie piesni

kukatko567
2. nov 2024

Ahojte ma niekto skusenost stouto strankov ??

ci je to realne alebo podvod

slubuju peniaze za pocuvanie hudby

dakujem vopred

sisa_s
2. nov 2024

Preco by ti niekto platil za pocuvanie hudby? Urcite taka Beyonce je zvedava na tvoju recenziu..jasny podvod

liz_lemon
2. nov 2024

@sisa_s ja robievam prieskumy, kde sa hodnotia pesnicky, a to si davaju robit radia

martinmmartin
2. nov 2024

Ty by si platila niekomu za pocuvanie pesniciek?
Respektive obratme tuto logiku - keby to fungovalo preco by vobec niekto este niekde dokladal regale???

vanilkovazmrzka
2. nov 2024

@sisa_s robia to radia kvoli prieskumu, ake odrhovacky sa prave ludom pacia

Si to zas nepredstavujte ze dostane 100vku za pesnicku. To su odmeny v centoch, nie je to ziaden relevantny prijem

sisa_s

@liz_lemon
@vanilkovazmrzka
Lenze autorka nemysli prieskum, kde dostane 3e raz za 3 mesiace, ale toto:
Uznajte, ze zarobit 75e/h je sprostost 😀

16zolik16
3. nov 2024

V dnešnej dobe to funguje tak že ľudia hodnotia tu pesničku koľko krát si ju pustia buď na YouTube atd. A podľa toho pesnička je trend alebo nie

tykat

@sisa_s tak mozno vie pocuvat aj 10 pesniciek naraz 😄

maranco
3. nov 2024

@kukatko567 stránka recenzentpiesni.com vznikla nedávno 7.9.2024.
Ako si ich našla, majú zaplatenú reklamu na sociálnej sieti?

Ak chceš uzavrieť zmluvu so "zamestnávateľom" vieš napísať aký je názov firmy, sídlo firmy, IČO alebo registračné číslo firmy pre danú krajinu? Tieto údaje zatajujú na svojej stránke, bude to len podvod na okradnutie "zamestnancov".

vanilkovazmrzka
3. nov 2024

@sisa_s aha potom pardon, ja som to blizsie neguglila, kazdopadne suhlasim s vyssie napisanym, ak je to nieco co je zalozene pred mesiacom nema to ziadne identifikacne udaje je to jednoznacne podvod… co uz, najlepsie sa zaraba kradnutim a klamanim naivnych ludi… :/