Ahojte.
Poradte prosim, ako sa zachovat v situacii, ked sa do mna zapozeral niekto v praci a ja som vydata, podotykam, stastne.
Nic som pre to nerobila, bola som len mila a priatelska, mozno si to kolega zle vysvetloval alebo neviem. No je mi blbo z celej situacie. On mi bol sympaticky ako clovek, ale nic viac. Teraz ani neviem, ako sa mam k nemu spravat 🤔
Takych kolegov bolo aj je, je to bohuzial ich problem, ked si vyslovene po nom nešla, nema co od teba očakávať.
Ja som tiez vzdy priatelska a milá, mnohí si to zle vysvetľujú, tiez som šťastne vydatá a vždy ked sa dá pri rôznych témach, vychvalujem svojho muža, davam najavo, ze on je pre mna "boh" a ziadny iny na neho nemá. Ked to nezabere,ze im nedopne , uz bohuzial jasné odmietnutie.
Ak ti to aj povedal - povedz mu na rovinu. Ďakujem za záujem, ale z mojej strany nie je. Hotovo.
A co to znamena, ze sa "zapozeral"? Povedal Ti to, vola Ta na kavu, alebo len Ty mas taky pocit?
ku niektorým sa neoplatí byť milý....poniektorí si to potom zle vysvetľujú...
Normalne dalej mila, ako k ostatnym a nic viac, casom to vzda. Ak by to nevzdaval, tak normalne mu vysvetlit, ze ti to lichoti, ale si vydata, tak nech nestraca cas a skusi inde.
Bud mila nadalej, ale skus byt s nim co najmenej a co najmenej si ho vsimat.
Ako to nakoniec s kolegom dopadlo?
Správaj sa k nemu výlučne ako ku kolegovi. Rieš len pracovné veci, nič iné. Žiadne súkromné debaty, pripadne v jeho prítomnosti občas prehodiť niečo v zmysle, že si šťastná, že si našla takého dobrého manžela,ako si stále dobre rozumiete, že idete trebárs niekde na dovolenku a podobne.