Zapisovateľ odberných miest

seginkaa
21. máj 2015

Ahojte, prosím Vás je tu niekto alebo vie o niekom kto robí prácu zapisovateľa odberných miest plynu a energií??? Čo je to za práca? Je to zapisovanie do systému alebo chodenie od dverí k dverám a "otravovanie" ludi??? Budem Vám vďačná za každú odpoveď. Hlúpe pripomienky si nechajte pre seba!😉 ďakujem 😊

natuska87
21. máj 2015

Je to chodenie od "hodin k hodinam"...Praca viac vhodna pre studenta...

bonaqa2013
21. máj 2015

@natuska87 no neviem ako u Vás ale u nás to robila naposledy poštárka. okrem roznášania pošty ešte odpisovala aj plynomer. Od domu k domu peši so synom po pracovnej dobe.....

natuska87
21. máj 2015

@bonaqa2013 Ved, ano...U nas som si vsimla studentov, ktori to robili.Môzu to robit aj postove dorucovatelky,ale fakt je to fuska.Viem, ze dotycna reagovala asi na inzerat...Ale predstavu, ako je toto platene nemam...Iba spominany inzerat sa opakuje, dookola...

natuska87
21. máj 2015

@natuska87 A samozrejme, zalezi id fi, ktora vlastni merace...

bonaqa2013
21. máj 2015

@natuska87 no neviem pretože mne povedala, že to už robí pošta.... Nešla som zisťovať či mi povedala pravdu - ľudia niekedy klamú aj ke´d nemusia.

natuska87
21. máj 2015

@bonaqa2013 Podla vsetkeho, ano...Viacej cinnosti sa presuva na zamestnancov posty...Inzerat aj dnes stale platny...Fakt, ide asi iba o konkretnu fi, kazda asi po "svojom"...

dudika11
21. máj 2015

veru aj u nás minulý týždeň chodila poštárka opisovať plyn, ale u každého zvonila, lebo to potrebovala aj odfotiť a museli sme dávať dolu kryty. čo a týka opisu elektriny u nás prebieha tak, že v miestnom rozhlase vyhlásia, že sa bude v tých a tých dňoch opisovať elektrina a ľudia, ktorí nemajú prístupný elektromer tak nech stav opíšu a dajú na viditeľné miesto /napr. na schránku, do okna a tak.) 🙂

ejka3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
seginkaa
autor
21. máj 2015

Dakujem vam ☺ reagovala som na taku ponuku a mam ist na pohovor ...ale taka to praca ma dva krat nelaka 😞 ale tak no ktovie ci to bude to a za kolko 😒 aspon viem naco sa mozem pripravit ☺

asfodelka
14. jún 2015

@seginkaa ahoj zaujimalo by ma ako dopadol ten Tvoj pohovor a o com bola ta pozicia. tiez som nasla podobnu ponuku na profesii a ponukany plat je 800. tak to znie dobre. oplatilo sa ist na pohovor ci nie?

seginkaa
autor
8. okt 2015

@asfodelka Ahoj, asfodelka, prepáč že reagujem až teraz, nejako som mala toho veľa 🙂 No pohovorom som prešla, klasika, prečo práve ich firma, prečo taká pozícia a bla bla 🙂 Na prvý deň som šla s partiou ľudí do terénu, (divná partia) samozrejme sme chodili od domu k domu a snažili sa ´´rozumnými´´ radami presvedčiť ľudí na to aby prešli k nám lebo sme super super super :D o tom že bola zima ako v ....ani nehovorím.... a plat samozrejme od toho koľko podpisov získaš, nič proti ale nato aké ťažké prachy tí ľudia z toho majú, boli oblečení ako vandráci a úprimne ja by som od takého človeka nič nechcela a už vôbec mu nič nepodpísala....takisto komunikácia z ich strany otras......odišla som asi po pol dni sklamaná a znechutená!..:(

asfodelka
8. okt 2015

@seginkaa ahoj, dakujem za odpoved 🙂 nakoniec som uz tu poziciu neriesila. mozno na stastie. nasla som nieco co splna moje aktualne poziadavky. cize pracovny cas maximalne do 16tej aby som mohla vyberat maleho zo skolky. dufam ze uz aj Ty si medzicasom nasla nieco perspektivne 🙂

seginkaa
autor
9. okt 2015

@asfodelka dobre si spravila 🙂 tak to je super, ja mám tiež prácu s ktorou som spokojna 🙂

wewus1234
11. mar 2024

Prosim, je tu niekto aj po tolkych rokoch co by vedel povedat viac., nasla som ponuku na takuto poziciu a neviem sa rozhodnut.,. Dakujem