Zapáchajúca kolegyňa

6. aug 2024

Ahojte chcem sa opýtať ako by ste riešili takúto situáciu.Sme viaceri na pracovisku mlady kolektiv a kolegyna každý deň zapácha potom.Deodorant použije len zriedkavo,už jej v minulosti bolo aj dohovárane že smrdí ale jej je to jedno.Viem že keby jej to poviem tak to ničomu nepomôže ale smrad je to taky že smrdi cela miestnost a vlečie sa to snou všade kam ide.ani oblečenie si nevymiena často a to nie je žiadny socialny pripad.Ostatni sa tvaria ako keby boli na to zvyknuty ale ja už to nezvladam,je to hrozne každy deň pracovať v takomto prostredi

ukgirls
6. aug 2024

ak ste to riesili a nic sa nedeje is za nadriadenyma kolektivne podat na nu staznost-nech si to poriesia s nou oni

kikahub
6. aug 2024

Však ale to sú už sťažené pracovné podmienky nie 😀 S ostanými kolegami si sa o tom bavila?

lenuska9999
6. aug 2024

Podľa mňa sa skôr nesprchuje. Čerstvý pot takto nesmrdí, to musí byt starší a ona sa neumýva 😁 no šla by som asi za nadriadenými, nech jej to taktne vysvetlia

barborachors
6. aug 2024

Riesit s vedením. Aj obťažovanie smradom je obťažovanie. Nehovoriac o hygiene - clovek co nema hygienické návyky, moze roznášať choroby, bacily. Jednoznačne smer nadriadený.

danyelia
6. aug 2024

Tak jej kúpte sprchový gél a antiperspirant v darčekovej taštičke a nechajte na stole, možno nemá 😁

oli18
6. aug 2024

Takto prenikavo smrdi psychicky pot. Ona sa umyvat moze, ale akonahle pride do prace, spoti sa . Mala by liecit psychiku.

marianarem
6. aug 2024

@oli18 To je inak pravda. Ja som raz mala jeden velmi stresujuci rozhovor a hoci som bola osprchovana a mala som na sebe dezodorant, aj tak som hrozne smrdela. Dost ma to vtedy sokovalo.

bubuzu
6. aug 2024

A potom ešte existuje pot z chladu a ten vie tiež nepekné cítiť. Plus niektoré jedlá a korenia (cesnak, kari) sposobujú tiež svoje. Každopádne, tiež by som šla za nadriadeným.