Zamestnávateľ Labaš

luciasveckova
12. sep 2021

Zienky pracuje niektora z vas u toho zamestnávateľa? Ako ste spokojne co sa tyka prac. Smien a aj platovo? Vopred dakujem za komentáre

zuzkaa1991
12. sep 2021

@luciasveckova ak mozem pridam sa...tiez uvažujem po RD.....kolegyne z posty 3 si chvalia ;) platovo ale zas maju velke deti im prac. Doba je jedno mne nie ;)

luciasveckova
autor
12. sep 2021

@zuzkaa1991 presne ta prac. Doba je trochu horsia a este k tomu musim dochádzať

limetka69
12. sep 2021

Niekde tu aj ja mam taku temu, asi 3 roky do zadu. Utekat a neobracat sa. 😃😃😃 Ja som clovek, ktory pracoval vo fabrike 7 rokov so zelezom, ja zvladnem vela, normy, tlaky, narocnost, ale tam? Tam som vydrzala asi 3 tyzdne. To sa proste nedalo. Ked si vsimnete, dobry plat, dobre podmienky, ale vecne niekoho zhanaju, ked nastupite pochopite hned. 😂 Ako no zase, mozno som mala smolu na trafeny kolektiv a vedenie, ale tam kde som bola ja, bolo strasne. Ale jak tak pozeram hladaju casto a nie len do mojho mesta. Druha vec su vase naroky, a co vsetko strpite od vedenia. Vidim tam predavacky stalice, volam ich mulice. Ked budes ticho, robit co chcu, trpiet zdrby za to za co nemozes, bude tam dobre.

luciasveckova
autor
12. sep 2021

@limetka69 no moj nszor zr netreba vzdy drzat ústa lebo budu s tebou zametat ako s metlou? A kde si pracovala v KE?

limetka69
12. sep 2021

@luciasveckova si to vystihla. Ja som si tam pripadala menej ako handra. V Prešove. Mas na starosti regal, pol dna kontrolujes zaruky, ak nieco presvihnes cvakas, pol dna si v kase, no realita, v kase si ked treba, vykladas tovar s inym, lebo treba pomoct, k svojmu regalu sa nedostaneš. Ides na pauzu, na teba blokuke brigadnik, vecer manko cvakas ty... Neviem ci vsade, ale tu to tak bolo. Stradny bordel, vedenie arogantne, ja si samu seba vazim. Nedalo sa mi tam byt. Aj keby som sa roztrhla nedalo sa stihat co chceli, nechceli pocut, ze to maju zle zorganizovane, este ma zdrbali. 3 tyzdne a dost.