Ahojte baby,viete mi poradiť,či sa dá zamestnať v zahraničí(najlepšie v nemecky hovoriaci krajinách) aj s malým 4-roč. dieťaťom? Napadlo ma opatrovanie,ale sú vôbec rodiny,ktoré dokážu akceptovať,že opatrovateľka tam má so sebou aj dieťa? Prípadne,viete aj o inej možnosti ako sa tam zamestnať aj s malým dieťaťom? Prosím vás poraďte mi a vopred vám ďakujem za akúkoľvek radu.
@syslik01 stvorrocne dieta pojde v zahranici do skolky a hotovo, zamestnat sa mozes potom hocikde...
@warholette no neviem,ale mám dojem,že také jednoduché to nie je s tou škôlkou a navyše,čo viem,bývajú dosť drahé a to neviem,či by som si môhla dovoliť.
Skolky v Rakusku rozhodne pausalne zadarmo nie su. Niekde a za urcitych podmienok statne skolky mozu byt len za stravne (okolo 70€ mesacne), ale o miesta je "bitka", takze take, ze pridem a mam patri do kategorie snivajte s nami. Opatrovanie s dietatom si neviem dost dobre predstavit, svokra mala opatrovatelky, ale s dietatom by to nebolo mozne (viem, ze kazdy pacient je iny, ale kto potrebuje len "spolocnicku" na par hodin do dna si nebude brat (a platit) 24 hodinovu starostlivost..)
Ahoj,ja som už niekde počula,že nejaká maminka si brávala dieťa so sebou,keď opatrovala v Rakúsku,ale nič bližšie ti ku tomu už neviem povedať.