Zamestnanie v nebankovke

mameti
21. nov 2013

Ahojte baby. Veľmi by som potrebovala poradiť. Som na MD doma som už 6rokov a veľmi rada by som išla už do práce. Nakoľko staviame rodinný dom a manžel to ťahá sám.Ja končím vysokú školu (Mgr.)na nasledujúci rok. Naskytla sa mi príležitosť ísť pracovať pre jednu (nemenovanú)nebankovú spoločnosť.Problém je v tom ,že nikto zo zdravým rozumom sa s takouto spoločnosťou nezapletie, nie to ešte pre ňu pracovať ALEEEE s prácou je to v našom regióne veľmi ťažké a peniažky chýbajú. Ďakujem za Váš čas.

eeffka
21. nov 2013

@mameti ak mas mat fixny plat a pracu ( napr v backoffice) ber to, ak mas byt platena od vykonu a uzavretej zmluvy zvaz ci mas na to zaludok a svedomie.

zara13
21. nov 2013

@mameti nuz, tazko radit, ale tiez by som zvazila o aku poziciu ide, ak je to nieco kde nie si priamo v kontakte s klientom, nemusis do ludi hustit, a nemas moralne problem s danou firmou, tak by som to brala.
myslim ze aj medzi nebankovkami je rozdiel, a budes mat viac praxe, peniazkov, a casom mozno najdes nieco lepsie

rebellefleur
21. nov 2013

@mameti - ja ti poviem k tomu len tolkoto: je vo vašom regione málo prac. miest?je. zídu sa dalsie peniazky navyše?hej..
to je podstatné, nie to, že by si robila v nebankovke.. Môj názor je, že len hlupák si od nich požičia -kedže banka nedá úver jednotlivým ludom z istého dovodu a ten je, že banka vie, že nie sú v situácii,že by vedeli dlhodobo uver splácať, takže je to ich hlúposť a problém, že si odtial napožičiavajú, nesplácajú a potom sa boja o strechu nad hlavou 😒 Ty si nejdeš požičiavať, ale zamestnať sa, aby ste mali viac financií a žilo by sa vam lepšie a to je rozdiel 🙂 takže ja by som do toho šla 🙂

mameti
autor
25. nov 2013

Vykašlala som sa na to baby a Ďakujem za reakcie. Asi radšej byť bez paru eur ako mať niekoho na svedomí ☹ Pekný deň