Zamestnanie v Lidli - plat

evitta2
16. mar 2021

Ahojte, chcem sa opýtať ak mi niekto vie odpovedať, aké sú platy v Lidli? Myslím od predavača, cez manažéra prevádzky až po regionálneho manažéra.
V čistom samozrejme 🙂
Ďakujem

1aduliatko1
16. mar 2021

v kažkom lidli inak 😀 záleží aj od veľkosti mesta. v ba nebude taký istý plat ako na východe napríklad.

abby11
16. mar 2021
nafka0483
16. mar 2021

@evitta2 V cistom samozrejme? Ake samozrejme? Samozrejme sa vzdy hovori v hrubom, kedze z jednej hrubej mzdy mozu vyjst 3 roznym ludom 3 rozne ciste...

elanor
16. mar 2021

@nafka0483 a najlepsie info podavat na striebornej tacni, samozrejme 😀
Len dufam, ze toto nebude dalsi tuctovy namysleny manazer typu - dejte mi lidi, ja to udelam.
Lebo uz teraz ide stylom, napiste mi vsetko, lebo naco bych ja si drala prsty na klavesnici a namahala hlavu, ked nejaky somar moze urobit robotu za mna....

eskop
16. mar 2021

@evitta2 neviem presne kolko ale vraj lidl najlepsie plati zo vsetkych obch retazcov

ofzuza
16. mar 2021

@nafka0483 toto ludia este nepochopili. Vsade, kde je diskusia o prijmoch, ludia nepoznaju rozdiel a netusia ako sa cista pocita. A ked do toho zamiesas superhrubu, tak amen tma.

nikol345
16. mar 2021

@evitta2 pokladník žiadna sláva

nafka0483
16. mar 2021

@ofzuza Ved toto, financna gramotnost na bode mrazu. A ked si uchadzac vypyta sumu a povie za tym, ze v cistom, tak dovidenia. Ako mam ja vediet tvoje danove zatazenie, zrazky, atd. za kazdy jeden mesiac? Mzda sa vzdy udava v hrubom.

ofzuza
16. mar 2021

@nafka0483 uplne z toho rastiem 😂 a ked vidim tie diskusie k priemernej mzde alebo kolko % mzdy ma byt ocr.... No koniec. Hlavne, ze maju nazor, ale zakladne veci neovladaju.

evitta2
autor
16. mar 2021

Pane bože ženy, hanbite sa koľko je vo vás zloby. Dala som len len obyčajnú otázku a vy hneď útok a zosmiešňovanie.
Robila som dlhé roky v Tescu ako vedúca a čuduj sa svete, mali sme takmer rovnaké platy. Tak ma len zaujímalo ako to je PRIBLIŽNE v Lidli. Ak by sa mňa niekto opýtal, koľko sa zarába dajme tomu v Tescu, odpoviem hneď.
Otázka bola pre zamestnancov Lidlu, alebo pre ich známych.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
17. mar 2021

@evitta2 aj mna zaujima plat v Tescu v cistom.

petrowna
17. mar 2021

@nikol345 pokladník ma praveze podľa mňa celkom slušný plat oproti iným reťazcom 🙂

nafka0483
17. mar 2021

Aka zloba? Zato ze spravne pomenujem to, ze sa vzdy hovori o hrubom plate a nie "samozrejme v cistom"? Namiesto toho aby si z toho clovek vzal ponaucenie a netraposil do buducna na pohovoroch, tak sa este urazi a my sme tie zle. Tak pardon, pani dokonala, ktoru nemozno opravit ked napise hlupost.

evitta2
autor
17. mar 2021

@nafka0483 Asi sa doma veľmi musíte nudiť milá pani najmúdrejšia. Ja na na pohovoroch určite netrapoším, mám ich za sebou viac ako si viete predstaviť no na strane zamestnávateľa samozrejme.

A všetko sa dá napísať aj inak, z vás ide neskutočná zloba a vidno že ste nepríjemná žena. Ešte vy sa urazíte, že mne vadí ako sa vyjadrujete.

Nuda je sviňa, čo? 🙂

evitta2
autor
17. mar 2021

@beata_k @mirage V Tescu slabotka, vedúci mali v čistom bez príplatkov cca 630€. Samozrejme moze byt ze za dva roky sa mozno zvýšil základ na 650€.

Čo sa týka manažérov, tak to išlo podla oddelenia, ale cca od 850€-1200 maximálne.
Proste tabuľkové platy.

nafka0483
17. mar 2021

@evitta2 Ja sa nenudim. Neviem preco si nemozes priznat, ze pytat sa na plat v cistom je hlupost. A ak si ty prijimala alebo pohovorovala ludi, tak by si take veci mala vediet. Ved ty nemozes vediet ake a danove zatazenie, ci ma nejake zrazky, kolko si prispieva na dochodkove a pod. - to urobi rozdiel aj 100eur mesacne, tak predsa sa neda bavit o cistej mzde.
Jedine, ze by si tomu nerozumela ako velmi sa moze cista mzda lisit a preto nechapes, ze nema zmysel hovorit o cistej, vzdy len o hrubej.

Zo mna nejde zloba - ja som len opravila, ze sa treba vzdy orientovat podla hrubej mzdy. Ty akoby si nedokazal prijat, ze ta niekto opravil a poukazal na chybu. Tak hned nastupuje obranny utok - nie ty si urobila chybu, ale my sme tu zle, zakerne, utocime a zosmiesnujeme.

ofzuza
17. mar 2021

@evitta2 z pozicie zamestnavatela a nevies rozdiel medzi hrubou a cistou mzdou?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
17. mar 2021

@evitta2
Pri vyšších pozíciách sa neuvádza iba plat, ale aj benefity, ktoré môžu mzdu výrazne navýšiť (oproti nižším požičiam kde benefity väčšinou nie sú žiadne).
Môže mať niekto mzdu v manažmente 1200€ v čistom, druhý bude mať 1100€ ale bonusy: 13,14.plat, možnosť vyplatenia nevybratej PN-ky, paušál na mobil, služobné auto.. Tak nakoniec ten druhy ma mzdu lepšiu v konečnom dôsledku. Mzda ako číslo nie je pri vyšších pozíciách jediný ukázatel.

Inak pozerám, že píšete v minulom čase, už tam nepracujete?

noemika2011
14. okt 2022

@evitta2
Dobrý večer mňa bi zaujímalo koľko sa zarába cca v tescu lebo som zamestnaná v lidl a čuduj sa svetu mam smiešnych 800 € v čistom a to podobieram ze každý deň 9.5 hod týždenne nad 40 hod a tak tam preháňajú ze sa tam cítim ako otrok a rozmislam nad tescom