Ahojte, chcem sa opýtať ak mi niekto vie odpovedať, aké sú platy v Lidli? Myslím od predavača, cez manažéra prevádzky až po regionálneho manažéra.
V čistom samozrejme 🙂
Ďakujem
https://www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-re...
rozklikni a budeš v obraze 🙂.
@nafka0483 a najlepsie info podavat na striebornej tacni, samozrejme 😀
Len dufam, ze toto nebude dalsi tuctovy namysleny manazer typu - dejte mi lidi, ja to udelam.
Lebo uz teraz ide stylom, napiste mi vsetko, lebo naco bych ja si drala prsty na klavesnici a namahala hlavu, ked nejaky somar moze urobit robotu za mna....
Pane bože ženy, hanbite sa koľko je vo vás zloby. Dala som len len obyčajnú otázku a vy hneď útok a zosmiešňovanie.
Robila som dlhé roky v Tescu ako vedúca a čuduj sa svete, mali sme takmer rovnaké platy. Tak ma len zaujímalo ako to je PRIBLIŽNE v Lidli. Ak by sa mňa niekto opýtal, koľko sa zarába dajme tomu v Tescu, odpoviem hneď.
Otázka bola pre zamestnancov Lidlu, alebo pre ich známych.
Aka zloba? Zato ze spravne pomenujem to, ze sa vzdy hovori o hrubom plate a nie "samozrejme v cistom"? Namiesto toho aby si z toho clovek vzal ponaucenie a netraposil do buducna na pohovoroch, tak sa este urazi a my sme tie zle. Tak pardon, pani dokonala, ktoru nemozno opravit ked napise hlupost.
@nafka0483 Asi sa doma veľmi musíte nudiť milá pani najmúdrejšia. Ja na na pohovoroch určite netrapoším, mám ich za sebou viac ako si viete predstaviť no na strane zamestnávateľa samozrejme.
A všetko sa dá napísať aj inak, z vás ide neskutočná zloba a vidno že ste nepríjemná žena. Ešte vy sa urazíte, že mne vadí ako sa vyjadrujete.
Nuda je sviňa, čo? 🙂
@evitta2 Ja sa nenudim. Neviem preco si nemozes priznat, ze pytat sa na plat v cistom je hlupost. A ak si ty prijimala alebo pohovorovala ludi, tak by si take veci mala vediet. Ved ty nemozes vediet ake a danove zatazenie, ci ma nejake zrazky, kolko si prispieva na dochodkove a pod. - to urobi rozdiel aj 100eur mesacne, tak predsa sa neda bavit o cistej mzde.
Jedine, ze by si tomu nerozumela ako velmi sa moze cista mzda lisit a preto nechapes, ze nema zmysel hovorit o cistej, vzdy len o hrubej.
Zo mna nejde zloba - ja som len opravila, ze sa treba vzdy orientovat podla hrubej mzdy. Ty akoby si nedokazal prijat, ze ta niekto opravil a poukazal na chybu. Tak hned nastupuje obranny utok - nie ty si urobila chybu, ale my sme tu zle, zakerne, utocime a zosmiesnujeme.
@evitta2
Pri vyšších pozíciách sa neuvádza iba plat, ale aj benefity, ktoré môžu mzdu výrazne navýšiť (oproti nižším požičiam kde benefity väčšinou nie sú žiadne).
Môže mať niekto mzdu v manažmente 1200€ v čistom, druhý bude mať 1100€ ale bonusy: 13,14.plat, možnosť vyplatenia nevybratej PN-ky, paušál na mobil, služobné auto.. Tak nakoniec ten druhy ma mzdu lepšiu v konečnom dôsledku. Mzda ako číslo nie je pri vyšších pozíciách jediný ukázatel.
Inak pozerám, že píšete v minulom čase, už tam nepracujete?
@evitta2
Dobrý večer mňa bi zaujímalo koľko sa zarába cca v tescu lebo som zamestnaná v lidl a čuduj sa svetu mam smiešnych 800 € v čistom a to podobieram ze každý deň 9.5 hod týždenne nad 40 hod a tak tam preháňajú ze sa tam cítim ako otrok a rozmislam nad tescom
v kažkom lidli inak 😀 záleží aj od veľkosti mesta. v ba nebude taký istý plat ako na východe napríklad.