Zamestnanecké výhody - nákup za veľkoobchoné ceny

lienkafoj
27. sep 2013

Baby, som zamestnavatelka a nase dievcence /predavacky/ maju zam. vyhodu, ze si tovar mozu nakupovat vo velkoobch. cene pre vlastnu potrebu. No pozorujem, ze stale viac a viac si toho kupuju a mam dojem, ze asi nie pre vlatnu potrebu ale pre znamych ... Neviem, nechcem im to striktne zrusit, preto sa pytam: mate v praci podobny benefit? ponukate podobny benefit? diky

etel1
27. sep 2013

@lienkafoj Tak im stanov maxim. sumu v mesiaci, za ktorú si môžu nakúpiť. Poznám veľa ľudí, ktorí majú v práci takéto benefity a presne takto fungujú.

monciky
27. sep 2013

@lienkafoj
presne tak, mesacne nejaky limit, ale nie moc velky a bude to...

lienkafoj
autor
27. sep 2013

@etel1 ,
@monciky vidite 😨 to ma vobec nenapadlo .... limit.... a ja hlavu v smutku, ze to budeme musiet zrusit... pred Vianocami.... dame limit a je to . diky baby 🙂

monciky
27. sep 2013

@lienkafoj
neviem v akej sfere mas obchod, ale bolo by mi vrcholne bbe, keby som bola zamestnanec to takto zneuzivat..., co by spravili keby si to uplne zrusila? uplna sila, ludia su dnes strasne nenazrani...

lienkafoj
autor
27. sep 2013

ano, dnes si malokto vazi pracu, na upsvar je fronta ..... ale asi sa niektore riadia heslom: kto nekradne, okrada rodinu....

nadhera
27. sep 2013

urci limit na mesiac - je malo firiem, ktore takto vyjdu v ustrety zamestnancom, tak nech si to vazia 😉

martina00707
27. sep 2013

@lienkafoj ja pracujem v jednej sportovej predajni a limit za mesiac mame 170 e...takze napr. mikina na ploche stoji 25e tak ja ju mam za 10e ....ale nie na kazdy tovar je rovnaka zlava adidas teplaky stoja 55 e ja ich mam za 32 e...to zalezi od znacky tovaru ale urcite to nemame za nakupnu cenu aj na nas si zamestnavatel nadhodil.ale nestazujem sa ked je den deti tak dava detom 20 eurove poukazky, vzdy nieco na mikulasa atd. a to dnesnej dobe malo ktora firma robi....

zuzanale
28. sep 2013

@lienkafoj klobúk dole že im takto vychádzaš v ústrety inde by si toto isto nemohli dovoliť .... ale inak baby maju pravdu obmedziť sumu u predošlého zamestnávatela sme mali len 12.5% zľavu a obmedzenie 200€ na 3mes ... teraz robím inde a máme 25% neni to nijak obmedzené ale zas som platená % tami z marže tak logicky keby že idem nad svoju spotrebu a dám zlavu známim tak by som to pocítila na výplate takže nehrozí 😅 😀