napiste mi tipy, kde sa da najst skutocna robota, mam pocit ze profesia je ciste o operatoroch vyroby, zamocnikoch a podobne.
skúšaj cez ISTP.sk
A pozeraj si aj stránky ministerstiev a tie sekcie, kde si vyhlasujú výberové konania a uverejňujú voľné pracovné pozície - napr. min. vnútra to má takto: http://www.minv.sk/?pracovne-prilezitosti-1
Pozeraj ponuky firiem v meste, kde si hľadáš prácu (často uverejnené len na ich stránkach - urob si vôbec prieskum toho, kde všade sa dá v tvojom okolí zamestnať - aké tam máte podniky, firmy, zariadenia a pod.).
@maria.vinea
dakujem za tip
@siska2027 ano popsula, z oboch stran... davala som tam inzeraty par krat a bola to bieda, vacsinou to sleduje "par zaujemcov" a ti posielaju CVcka na vsetky ponuky co su v danej lokalite a je uplne jedno o aku poziciiu ide. Zabera to neskutocne vela casu nasledne zamestanvatelovi selektovat a uznavam ze ten pravy sa mozno aj vyhodi z ponuky. Ked sme inzerat zobrazovali kratsie tak zase bolo malo zaujemcov.. :D Neoplati sa mi tam teda inzerovat pozicie do administrativy a na predaj, lebo tam je fluktuacia značná.
@maria.vinea mozno ak mas vytypovane oblasti v akych chces pracovat, alebo konkretne firmy, treba im rovno poslat CVcko alebo sledovat ich weby, tiez to tam zvyknu uverejnovat. Ak nezoberu niekoho po znamosti (mozem ale povedat ze zamestnania po znamosti nie vzdy koncia dobre, cize budu hladat zase :D )
@maria.vinea a presne, ako ti tu radí simca06022011 , ak vieš, kde by si chcela pracovať, rovno im pošli životopis, žiadsť o zamestnanie, motivačný.... aj keď nikoho nehľadajú. Mne sa takto ozvali z 2 prác - jednu som nevzala nakoniec ja, lebo som už mala lepšiu pozíciu, jedna ma nezaujala platom a podmienkami, ale tiež - ani jedna z nich nezverejnila nikde pouky práce (jednej z inštitúcií to dokonca plynie aj zo zákona, že to musia robiť! a nič..) a predsa tam voľné pozície boli....
dakujem dievcata. tesim sa ze tu najdem dobre rady
@maria.vinea skus upsvar a prislusny okres z ktoreho si, tiez sa mi zda, ze sa profesia dobre popsula :(