Tie čo máte gastro prevádzky, kde prosím vás zháňate spoľahlivých zamestnancov? Už začínam byť z toho zúfalá
odkial si?
Prevádzka sa nachádza medzi TT a PN
skoda ja som Ba
@bublinka1426 škoda.. ja som teraz nečakane skončila v nemocnici, neviem ešte ako dlho tu budem a je mi až do plaču z dievčaťa čo mám v kuchyni
Profesia - ale to je z 99% katastrofa a chce to veľa trpezlivosti.
Momentálne všetci noví zamestnanci sú na odporúčanie niekoho z aktuálnych zamestnancov
@janai1 100€ jeden inzerát na 1 mesiac
Áno, viem koľko stoja inzeráty. To je pre teba problém?
Pokym nebudu ludia v sluzbach adekvatne zaplateni, a najma, pokym sa na slovensku neprestaneme pozerat na ludi v sluzbach ako na menejcennych chudakov ktori nemaju na ‘lepsi’ job, tak sa tam kvalitni ludia nepohrnu… asi jedine poriadne ich zaskolovat, pravidelne kontrolovat a testovat, kym si nevytvoria navyk na poriadnu robotu… ano viem ze som ti nijako nepomohla 🥲
Mozno sa skus spojit s odbornymi skolami a bravat k sebe studakov na prax
A preco ti je do placu z dievcata, co mas v kuchyni?
Cez známych, cez lokálne skupiny to máš zadarmo.
Ale kvalitný ľudia už gastro dávno opustili pre podmienky ktoré v ňom panujú.
...no,ak ich platíte na ruku sa nečudujem..
skus fb stranky daneho mesta -niekoho iste najdes ... alebo sa popytaj znamych ... pocas skoly by si mozno mohla skusit studentov -aby mali aspon prax-daco sa naucia a aj tebe to pomoze
Je tu do plaču z dievčaťa v kuchyni - ľudia v gastre a hlavne v kuchyni sú takí dobrí, ako im platíš. Ak platíš málo, zoženieš iba takých, z ktorých ti je do plaču. Ak vieš ľudí zaplatiť, nemôžeš mať v gastre problém nájsť ľudí.
Odkiaľ si?