Ahojte, hladam LEN zienku/zienky ktore pracuju ako socialne pracovnicky v detskom domove. To je jedno ake mesto, aky detsky domov. Chcem sa len opytat, ake zakony a paragrafy najcastejsie vyuzivate? Teda viem zhruba, ze zakon 36/2005 a zakon 305/2005. Aj dohovor o pravach dietata?? Ci ten nie? A ktore konkretne paragrafy, z tychto zakonov? A este nieco - mate tieto zakony cele v hlave, ovladate ich naspamet, alebo si pri rieseni konkretnych problemov napomahate nakuknutim do zakonov? Dakujem 🙂 PS: Poprosim len odpovede k teme, popripade ak by sa dalo, odpovede do sukromnej spravy 🙂 Nerada by som vyvolala nejaku diskusiu(mam skusenost ze tu sa takmer kazda otazka zvrhne v hadku,tomu sa chcem vyhnut preto prosim len k teme) Velmi pekne dakujem 🙂
@zuzka_puska nič v zlom, možno sú tu aj také, akurát ale nemusia sedieť pri pc aby najneskôr do 17 minút reagovali na tvoje otázky...
@sissy27 potom ale moju otazku zahltia ine otazky a uz si ju nemusia vsimnut 🙂 Nevadi, budem aktualizovat hadam si to nejaka vsimne neskor. dakujem.
Keby tu aj bola tak na taketo vseobecne otazky ti sice od povie, ALE kazdy pripad sa posudzuje individualne a to ci plati pri 9tich detoch pri 10tom dietati platit nebude
dakujem, uz sa mi ozvali dve pani do sprav, takze moje otazky su zodpovedane. Samozrejme prijmem aj dalsie odpovede a skusenosti, prosim naozaj LEN K VECI. dakujem za pochopenie.
ziadna z vas nepracuje v decaku? ☹