Ahojte,
zajtra mam online pohovor a ja som uz v strese.
Na co sa pripravit? Ako to prebieha? 🤣🤦♀️
Dakujem za pomoc a rady
Tak isto ako normálny pohovor.
Úplne rovnako ako pohovor osobne. Vidíte sa, len nie ste v jednej miestnosti. Čo odporúčam je zabezpečiť si dobre internetové pripojenie, prihlásiť sa včas, sedieť niekde, kde nebudeš mať za sebou bordel a zároveň tak, aby ti nebolo vidno iba hlavu. A zabezpečiť aby ťa nikto nerušil. Pohovor ako taký prebieha rovnako ako osobný. A typy otázok záležia na človeku, ktorý pohovor vedie a na pozícii.
A nesed tak, ze budes mat za sebou okno. Trochu s tym kamery mavaju problem.
A obleč sa tak, ako keby si išla na osobný pohovor. Kameru nastav tak, aby ta bolo vidieť aspoň do pol tela, nie iba hlava a plecia
@janka_23 ako mam kameru nastavit ked ju mam na nb? 😳 myslela som ze si sadnem ku stolu 🤣
Normálne, daj si notebook pred seba a do vzdialenosti, aby ti bolo vidno aj ruky na stole. Príliš ďaleko ho nemôžeš dávať, aby ťa bolo dobre počuť. Treba si to vyskúšať a nastaviť.
Však si to vyskúšaj dopredu, notebook dáš predsa ďalej od seba a bude ta vidieť viac. Nie je nič horšie ako iba hlava na obrazovke
Ono dosť záleží od profesie, každá vyžaduje niečo iné.
Ak to bude online pohovor na predajcu internetových produktov, tak mala by si mať všeobecnú znalosť o produktoch firmy a mať obchodného ducha.
Ak hľadajú jadrového fyzika, tak znalosti z odborných predmetov sú dôležité.
Ak to má byť online spoločníčka, treba do kamery vyvaliť kozy a pôjde to samé.