Začiatky práce v potravinách bez praxe

2. mar 2023

Čaute baby "predavačky" (príde mi nejaké neúctivé toto pomenovanie neviem prečo). Cca tretí týždeň pracujem v potravinách nikdy som nerobila fyzicky ťažkú prácu nikdy som s ničím podobným nemala skúsenosti ani žiadnu prax. Bolí ma celý človek hlavne z toho drepenia pri regáloch keď dokladam tovar na spodné police. Bolia ma brutálne ruky čo dvíham krabice a kartóny s minerálkami prejde mi toho kvantum pod rukami čiže áno bolí to. Ledva mám 50 kg čiže fyzicky nie som nič moc 🙏 prosím vás prejde to časom keď si zvyknem? Alebo ste takto začali a neadaptovali sa? Zosilniem časom? Pripadne poraďte nejaké life hacky čo vám pomáhajú a overili sa vám 🙂 ďakujem

babulkomale
2. mar 2023

Nastuduj si spravne drzanie tela pri dvihami bremien, cvic strecingove a jogove cvicenia na vyvazenie a ber to pozitivne, ze je to ako fitko 🙂

martinkatinka
2. mar 2023

Ja sice nerobim v potravinach, ale v textile, kazdy tyzden niekolko paliet tovaru, vsetko sa gned vyklada... Prvy mesiac som mavala svalovice, kym si telo zvyklo.... Teraz uz celkom ok. Chce to asi len zvyknut si ....

drobcek26l
2. mar 2023

Neboj, je to naozaj iba o zvyku. Mesiac dva a ani nebudeš vedieť že ti niečo prešlo rukami. Ale únava bude....len telo bude menej ubolené. Bohužiaľ veľmi málo ľudí si vie predstaviť ako sa tá obyčajná predavačka naozaj narobí.😢

adam7122023
3. mar 2023

@drobcek26l Tak tak, predavačka je nedocenené povolanie. Už som to tu niekde spomínal, ale rád to znova zopakujem.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
drobcek26l
3. mar 2023

@sheila121 mäsový pult je horší na chrbticu ako nápoje 😢

simca06022011
3. mar 2023

Ano prejde to.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz