Začali ste pracovať ako policajtka až po materskej?

3. jún 2020

Ahojte, prosím vás je tu nejaká matka,ktorá začala pracovať ako policajtka až po materskej? Cize policajná škola a začiatky v práci popri malom dieťati? Rozmýšľam nad tým či by som to zvládala .do Pezinku mám jednu cestu hodinu .dakujem

mata1001
3. jún 2020

Sice nie som policajtka ,ale moj muz je...zvladnut sa da vsetko, hlavne my zeny zvladneme...len otazkou je ci sa ti bude chciet ist na nocne, robia vikendy, sviatky , vianoce...robia 15dni v mesiaci -12tky.

c_est_la_vie
3. jún 2020

Moj otec robi tiez policajta. Zaciatky tazke, clovek musi robit tie “spinavsie” roboty ako pochodzky, ucastnit sa akcii ( napr prehliadky u drogovych dealerov), komunikujes hlavne s fetakmi, socialnymi pripadmi a pod.
Kolektiv je zvacsa mlady, ked si sikovna a pridelia ta na nejake lepsie oddelenie tak je to uz super. Statna sprava, nikto neriesi kolko ocr-kujes s detmi, extra dovolenka, dovolenky v ich zariadeniach takmer zadarmo, milion priplatkov a vzhladom na nizke poziadavky velmi pekny plat 🙂. Odchod do dochodku v 50ke, s peknym odstupnym- neporovnatelnym so sukromnou sferou. Ale teda, moj otec uz ma velmi pekne miesto za tie roky a nie kazdy sa tam dostane.
Takze zalezi kde sa dostanes, pre zenu to vie byt dream job i mucenie.

eliska13
3. jún 2020

Kamarátka robí na oddelení a spokojná je, tiež začala, až potom, čo robila najprv banke a potom spravila takú zmenu, ale má to peši 10 min od domu, prácu na pár hodín ostatné sa robí, že robí záleží kde by si sa dostala.Hodina cesty sa mi zdá dost

kiki68
3. jún 2020

Kamoska robi na kriminalke a teda tie nocne jej nezavidim Teraz cez coronu ich stiahli hliadkovat do nemocnic a pod. Ako je to tazsi job a musi to cloveka bavit.

maria.vinea
3. jún 2020

@eliska13 akú školu si treba urobiť?

eliska13
3. jún 2020

@maria.vinea pozri neviem aký je v nich rozdiel policajná škola Pezinok, alebo Rača Bratislava

janetinka27
3. jún 2020

zavisi od znamosti.ak ti niekto vybavi dobre miesto ako napr.preventistka a podobne,tak by si bola na tom dobre.su pozicie,kde sa robia ranne,ziadne vikendy,praca v kancelarii. a su miesta,kde nie je az take pohodlie.