Ahojte,nastúpila som do práce 17 januára, konkrétne robím poštárku doručovatelku. Za ten mesiac neviem ešte všetko na 100 percent. Po týždni som robila všetko už úplne sama. Samozrejme nevedela som všetko a často som sa pýtala čo ako robiť. Najhoršie je robiť má počítači zadávať xy údajov a dávať si pozor aby som neklikla niečo zle. S peniazmi rátať a vydávať viem. Len tá práca na počítači. Príklad aj dnes som spravila chybu, potom vedúca musela volať do hlavnej pošty a vyriešiť nech tu chybu napravia. Ako snažím sa davam si pozor, no aj tak sa stane. Ja neviem či som taká neschopná, no ako vidím je to dosť náročná práca. Zmluvu som dostala na tri mesiace skúšobnú, obávam sa či mi to predĺžia ďalej. Vedúca ma chváli no aj napriek tomu robím malé chyby, neviem už čo robiť ako si dať ešte lepší pozor. Poraďte také čo vykonávate rovnakú prácu.
Poradím ti iba asi to čo tvoja vedúca... Zapísať si postup na papier a riadiť sa tým a pri vyučovaní a zapisovani zásielok nech na teba dohliada ešte nejaká kolegyňa... To chce čas... Áno, nie je to také ľahké ako to vyzerá, že poštárka sa iba poprechadza a pohadze poštu do schránok.... Ak budeš trpezlivá, naučíš sa...
aj ja som nastupila pred mesiacom a samozrejme tiez neviem vsetko na 100% ale robim trosku inu robotu ako ty a stale posielam to co vybavym na kontrolu veducej ( ide o financie tak preto) a este to potrva kym budem sama robit...mesiac je kratka doba este pockaj mesiac dva davaj si vacsi pozor a uvidis
Ja robím instrumentarku ja operačnej sále a je to práca s ľuďmi a keď posierim ich som v zadku ja 😂 nič si z toho nerob , robila som tam 2 roky , potom materská potom 3 roky a aj tak neviem zďaleka toho veeeela a stále sa niečo mení je to úplne v poriadku a keď niečo nevieš neboj sa pýtať o radu
A nie si na seba veľmi prísna, hm? Človek sa bežne zapracuje až po dlhšom čase 3-6m podľa povahy práce. Daj si čas, viac si ver a rob si poznámky na postupy a vždy keď si nie si istá do nich nakukni - toto mne veľmi pomáha aby som nezabudla vyklikať všetko čo treba ak niečo robím zriedkavo v inom programe ako štandardne.
A chyby, nevadí opraví sa to, hlavu hore🙂🍀.
Malokto po nastupe ovlada hned po mesiaci svoju pracu na 100%. Ta trojmesacna skusobna doba sa nedava nahodou. Prvy mesiac je v podstate zoznamovaci, okukaju si ta, ci mas o tu pracu zaujem, ci sa neflakas, ci nie si blba... ziadny zamestnavatel necaka, ze novacik po mesiaci bude robit vsetko sam a na 100%
Ked ani pred koncom skusobnej doby nebudes schopna samostatne pracovat, tak to uz je trosku pruser (no tiez sa rata stale s tym, ze si novacik a nemusi byt vsetko vzdy bez chybicky). Davaj si pozor, sustred sa pri praci a zapisuj si vsetko, o com si myslis, ze by sa mohlo hodit.
Veď to je úplne normálne. Za mesiac sa robotu na 100% naučiť nedá ani keby si tam aj spala