Za ako dlho ste si našli novú prácu?

danculik
4. jan 2011

Ahojte, chcela by som sa len informovat🙂 respektivne robim prieskum🙂...som po prvy krat ako nezamestnana na NUP...a hladam si nove zamestnanie, chcem sa len opytat za aky dlhy cas ste si nasli nove zamestnanie? Boli to tri mesiace, viac?...Lebo som doma druhy mesiac a stale nic, ale asi to prikladam aj tomu, ze boli Vianoce...a som trosku uz z toho zufala:(Dakujem vopred za odpovede..

zuzin78
4. jan 2011

Ahoj, ja som bola len raz nezamestnana necele tri mesiace a stacilo mi. som clovek co musi robit. mala som stastie,ze som si nasla dobru pracu za necele tri mesiace,
drzim ti pasticky, nech ju najdes co najskor

janka5861
4. jan 2011

Ahoj ,ja som pracovala 11 rokov a po materskej ma poslali pa,pa /niet na dobru sefku/ a teraz si uz 5 mesiacov hladam pracu a nic. Som dost akcna a stale musim nieco robit a to ,ze nemam pracu mi na usmeve nepridava ...

bellugia
4. jan 2011

mmmmmmmmm ja som nepracovala vyše roka... Prišla kríza a sťahovanie a normálne bol problém nájsť niečo adekvátne vzdelaniu a predstavám o zamestnaní :/ Teraz som v práci pred materskou, aj stade ma vyšlú "do teplých krajín", pretože som ešte nemala otehotnieť!! :(( Mno... takže som zvedavá, čo bude potom. Hlavne sa nevzdávaj a stále hľadaj...