Z telefonistky na pobočku do banky

20. dec 2024

Ahoj, robím telefonistku v hrubom mám 1300. Mám možnosť ísť do banky na pobočku. Ako to tam je s výplatami? Na profesii píšu 1300 plus odmeny? Je to tak alebo menej? Kolegyňa mi hovorila, že vraj je to klamstvo a dávajú oveľa menej a tie odmeny sú blud lebo ciele sa ťažko plnia a že reálne zarobím v čistom budem rada ak 900 eur? Prosím reálne ktoré robíte baby na pobočke ako to tam máte s výplatami? Koľko je ten fix naozaj? Ďakujem vám

beata_k
20. dec 2024

Na uverejnovanie vysky mzdy mame zakon. Ak pisu 1300€, tak minimalne 1300€ dostanes.

chupakabra
20. dec 2024

@beata_k aký zákon je to? Toto počujem prvý krát a veru mám skúsenosti, že mzda/ odmeny v inzeráte je väčšinou iná (nižšia) ako reálne dostaneš. Taktiež čo sa týka podmienok a benefitov. Inzerát lákavý, na pohovore pekne spievajú keď vtáčika lapaju a realita úplne mimo všetkoho.

nelca84
20. dec 2024

@chupakabra 63/2018

beata_k
20. dec 2024

@chupakabra https://www.mzdovecentrum.sk/aktuality/zverejno...
Je to minimalna garantovana zakladna mzda. Vyssiu mozes dostat, ale nizsiu nie.

zobaka
20. dec 2024

tolko kolko pisu v hrubom, ale asi budu cloveka poriadne nahanat s planmi, ak ta zavolaju na pohovor dozvies sa viac

butterflyeffect
21. dec 2024

Vacsinou su tie nastupne podstatne nizsie, zvysuje sa kazdym rokom(nie kazdemu rovnako, zvycajne “podla zasluh”) Plus variabilna zlozka-teda odmeny, pripadne 13.Plat a mimoriadne odmeny… Kazda banka ma inak nastavene odmenovanie a benefity. A za zaklad robit, tak to snad ani mamazment nikde nedovoli, bude tlacit na plnenie planov…

sendyle
21. dec 2024

Susedka chvilu robila v banke, a povedala ze uz nikdy viac. Nahanali ju s planmi ak plany nemala v mesiaci splnene velky. natlak z vedenia bol.

qwert87
21. dec 2024

Ak si spokojná teraz v praci, nechoď do banky. To plnenie plánov je strašne ťažké na psychiku a ľudia sú už znechutení keď im niekto vola z banky za účelom obchodu, či oslovuje priamo na pobočke. Viem co hovorím, robila som pred rd aj za prehradkou, aj riaditeľku pobočky. Po rd som dala výpoveď, úplne som zmenila zameranie a do prace nechodím so stiahnutým žalúdkom.
A k tomu platu. Môže to byť fix, ale aj fix plus variabilný, záleží ako to majú definované v pracovnej zmluve

feeewa
21. dec 2024

Prima banka?

autor
21. dec 2024

@feeewa áno. Prosím veľmi pekne vieš mi dať nejaké info ohľadne toho odmeňovania a či fix, ktorý uvádzajú aj reálne dajú a odmeny sú zvlášť?

feeewa
21. dec 2024

Napis mi kludne spravu 🙂