Pred časom som bola hospitalizovaná na gynekolog -pôrod oddelení. Čas plynul pomaly. Rozmýšľala som o kadečom a keďže od mala veľmi rada pozorujem ľudí, rozmýšľam o nich a analyzujem ich správanie napadlo ma, či je pravda čo sa hovorí o vzťahoch sestričky vs.lekári na pracovisku. Vznikajú medzi takýmito ľudmi vzťahy? Možno nejaké jednorazové alebo dlhodobé? Alebo na takéto romániky nie je čas? Sú tu takí zdravotníci/ zdravotníčky?Máte nejaké skúsenosti, možno osobné príbehy ktoré sa vám stali? Veľmi rada si ich prečítam.
Mam spoluziacku z vysky,este v prvom rocniku zacala chodit s jednym lekarom,neskor sa vzali..dalsia kamoska si tiez vzala lekara,s ktorym pracovala..u nas na oddeleni bol lekar,ktory "lubil" sestricky..hlavne mlade a pekne..on bol z tych,co mal milenky (minimalne dve mal aj u nas)
Podla mna to aj prirodzene vyplyva z toho, ze spolu pracuju. Maju proste viac prilezitosti zacat si s niekym, s kym sa denne stretavaju.
Je to individualne ako vsade inde.. romaniky vznikaju aj na inych pracoviskach.. na najvytazenejsich oddeleniach maju lekari ine priority, ako riesit sestricky..
v rodine sa stalo že lekár si našiel sestričku... a pritom jeho prvá manž. bola tiež lekárka, ktorá pracovala v tej istej nemocnici.... len sestrička bola mladá slečna...😉
@miirka22111989 bývali susedovci manželia , pracovali celí život spolu ako obvodný lekár a sestra, netuším či bola skorej láska či spoločná práca, ale vydržali spolu do konca života
@deti95060810 ako sa asi musela cítiť žena pána doktora...je to nespravodlivé
@peter0123 tak tomu sa hovorí romantika 🙂
Milenecke vztahy su aj na inych pracoviskach… nielen v nemocnicnom prostredi, to je take to “klasicke romanikove klise”… moje kamaratky, ktore pracuju v korporatoch by vedeli rozpravat 😂
Ale inak si myslim, ze v nemocnicnom prostredi nemusia byt len milenecke a manzelske vztahy, ale mozu tam vznikat aj kamarastva, ved koniec koncov, ked napr dve sestry spolu tahaju tie denne/ nocne nonstop tak jasne, ze sa spolu rozpravaju
No ako ja by som nevydržala robiť s mužom ešte aj v robote šak by ma vykotilo mať ho furt na očiach aby sa mi plietol pod nohy ešte aj tam😀 a to je jedno v akej práci
@lukina20 pekne napísané 👍a áno môžu sa vytvoriť rôzne vzťahy ..napadá ma možno aj vzťah(priateľský/milenecký) lekár vs. pacient/tka ale to je už asi skôr rarita
@lukina20 uplne suhlasim, tiez by som vedela rozpravat o praci a vztahoch v korporatoch a tie ich vianocne vecierky, oslavy vyroci, zurky a pod.. divocina 😀
Podla mna nemocnice nie su nejaka extra liahen vztahov. To iste sa deje v divadlach, vo firmach medzi manazermi a asistentkami, v ucitelslych zboroch a atd.
@miirka22111989 preco si myslíš, ze je to iba v nemocnici? Aj na klasických pracoviskách...
@lienka.7 viem že takéto vzťahy na pracoviskách vznikajú kdekoľvek.Mna skôr zaujalo konkrétne toto nemocničné prostredie a reálne príbehy lekárov,sestier,možno pacientov
@miirka22111989 Prilezitost robi zlodeja, hlavne v noci. 😂
@dreamss to by potvrdzovalo to, že gynekológ ku ktrému chodím je údajne už 2x rozvedený 😄 musia ich uháňať tie ženy..zaujímal by ma názor samotného lekára.tí asi ale na MK nechodia🤣
@kornelies veď ma to aj napadlo.. čo sa deje na tych nočných smenách 🤣
Ja som zdravotná sestra a poviem vám ze v živote som s nikým nič nemala so žiadnym lekárom a to som robila aj mladá bez deti a nikdy, mala som aj nočné na oddeleni a poviem vám ze som išla radšej spať ako robiť chujoviny 😃 ale áno je to o osobe a o povahe proste kto chce urobí, mala som kolegyne ktoré mali vytypovanych aj ženatý h lekárov a robili všetko preto aby ich dostali nosili tangá čierne naschvál sa prehybali pred nimi proste trapas 🤭 ale áno záleží to podľa mňa od toho aký človek je, ak je normálny a ma doma šťastnú rodinu neurobí nič ani keby hola krava sa nad ním postavila čiže tak ale to mate všade takto nie len v zdravotníctve, toto môže urobít ktokoľvek
@miirka22111989 je to v každom zamestnaní, ale je pravda, že s mužom som sa tiež zakecala na dlhých nočných🙂ale nie sme zdravotníci.
Ja poznam milenecky ktory potom prerastol do manzelstva konkretne lekar+sestricka