Je tu nejaka mamicka, co sa venue tejto oblasti? zaujimalo by ma, ci ste si robili nejake skolenie, ak ano, ake, resp. ako sa vzdelavate v tejto oblasti.
Na nete toho moc nie je, akurat napr instruktor aerobicu, ale mam pocit, ze ide o styl aerobicu, ktory sa momentalne necvici, su nejake skolenia na nove, moderne, popularne cvicenia?
dakujem 😉
ahoj ja sa vzdelavam cez nich ... http://www.pohoda-club.sk/
maju rozne skolenia v roznych oblastiach ...zvysujem kvalifikaciu, znalosti, doplnam novinky ktore potom rozbieham v ramci mojich treningov ...
navyse maju certifikatu uznavane aj nasim zivnostnenskym uradom .. co mne vyhovuje
Ahoj, ja idem na kurz fitness trenera v aprili, www.ronnie.cz
Kurz robia aj na SK
Ja som z Košíc a nic blizsie som nenasla, cvicim cca 3 roky a bavi ma to, pomohla som uz aj par kamaratkam schudnut, urobila som im treningove plany a pod. Ja som pozerala aj ine kurzy ale tento sa mi zdal najlepsi koli tomu, ze si mozem hned otvorit živnosť kdezto na iných by som najprv musela robit kurz skupiny A to je len na to aby som mohla pracovat ako zamestnanec a nejaky pomocnik vo fitt centre a potom by som si musela urobit aj kurzb B a vtedy by som uz mohla mat zivnost alebo prevadzkovat fitness centrum, 2x by som platila za to iste co mam v ronnie, neviem ci to je vsade tak ale com som nasla na nete tak to bolo tak.
Ano cvicim v posilke.
Ahoj, nájdi si akreditované školiace centrum , v SR ich je niekoľko, ktoré poriada kurzy pre inštruktorov aerobiku. Niektoré centrá poskytujú pestrý výber rôznej špecializácie, takže si tam môžeš nájsť aj to svoje moderné ;).