Ahojte.Som mlada mam 20 rokov.Som zopár mesiacov bez prace a už ďalej nemozem byť.Surne potrebujem peniaze,ako každý.Nasla som na bazosi jeden inzerát na senzualne(tantra,nuru) masáže,vraj k sexu nedochádza.Aj som rozmýšľala ci na inzerát zavolať,ale neviem trochu som sa bala.Pise sa tam že za deň 50€ a vyplaca sa to denne.Ono momentálne mam možnosť bud ísť do fabriky alebo tie masáže..Čo by ste robili?predsa no,ti chlapi sú vselijaki.. myslite že už to hraniči s prostituciou?
Ak ti nevadi, ze budes cudzim chlapom honit penisy, tak radsej to ako fabrika 😸...no ale vazne...je to nieco ako prostitucia
@dadis veď práve toto sa mi natom nejak nepaci,mne to pripada ako sexuálna služba,hoci v inzeráte píše,ze sexualne sluzby sa neposkytuju
Zlatko, chod radsej do tej fabriky. Robiť stetku za 50 eur sa ti neoplati
@desore V inzeráte sa píše,že o sex nejde,že len senzualne masaze..
Tantra vo všeobecnosti nie, ale takáto ponuka práce mi tak vyznieva.. . Nie je to vec, ktorú môže robiť človek bez žiadnej skúsenosti, vedomosti o čom to celé je a hlavne mentálneho nastavenia, ktoré ti ani žiadne školenie nedá
@pribinak Takze je to vlastne prostitúcia,hoci k sexu nedochádza?..ano mne sa tiež pozdáva radšej ta fabrika
Pokiaľ viem tantra masáž je erotická masáž ktorá má končiť vyvrcholenim muza😄😄je to tak baby?ak nie tak ma opravte 😃😃
Radšej do Lidlu. Tam zarobis 1000eur na mesiac.
@macik166 Tam mam žiadosti asi dve ale neozvali sa za tie mesiace,aj osobne som tam bola ale povedali,že zatial maju ludi.
Ide o sexualne masaze, ak pise, ze o sexualne sluzby nejde, tak klamu...a 50 eur za den je extremne malo..to asi aj v Lidli zarobis a nemusis robit takuto pfuj pfuj pracu, ktoru si aj tak nedas nrskor do cv.. a to nehovorim o tvojej bezpecnosti, bohvie co za ludi taketo salony ma...
@dadis v inzeráte sa píše že robi sa to v sukromi v byte,takže o to horšie s bezpečnosťou..nie určite to nevezmem
@cocolino234 ďakujem za rozumny komenar a nie nič také o energiách tam nepíše..a pracu nevezmem lebo bojím sa aj o bezpecnost..vlastne to asi ani nieje práca
Nastuduj si nieco tantre. Aj ked to mnohi obhajuju podla mna je to taka slusnejsia praca prostitutky. Hanbila by som sa povedat niekomu,kde pracujem a hlavne mas na to povahu? Tam ide o masaze,ktorymi klienta privedies k vrcholu a niektori urcite pozaduju aj stimulaciu pohlavnych udov. Nedavno tu bola diskusia,kde jedna baba robila tieto masaze.
K pohlavnému styku ako takému, že ti dá penis do vaginy nedochádza, ale ty mu ho vyhonis. Chceš Honit chlapom vtáky za 50 EUR dennne?
Mna len napadlo ked budes mat 25 a budes chciet uz serioznu pracu, čo napises do životopisu? Ak tam napises pravdu, budu tvoje ziadosti v koši.
To mi pripomina tu temu, co tu naskor pisala "mama", ze dcera robi v salone a potom bola zo zakladatelky ta tantristka a neviem, ci to nahodou nebolo cele troll. Ak nie si ta ista pohladaj a precitaj si aspon pre pestre nazory
Nie, určite máš na viac
@kitycat nie určite niesom ta istá dnes som tu prispela prvykrat
@evamarek77 áno skúšala to ako prvé,ale nikto sa neozval
Za deň..... T. J. Za 24 hodín?
táto diskusia v rovnakom znení tu už bola.
Skus call centrum
Toto sa ani nedá komentovať 😀😀😀 Každý vie koľko je 5 + 5 a co je to za prácu takže na 100 % nie
Tantra masáž by mala u muža vždy skončiť orgazmom, tam nedochádza k sexu ako takému, jednoducho im vyhoniš 🤣🤣🤣
Radsej do fabriky 😆