Ak by ste dostali ponuku pracovať v salóne so svadobnymi šatami, vzali by ste ju? +?-?
napíš o tom niečo viac, lebo to čo si napísala je žalostne málo...prac. čas, mzda, vzd. do práce, funkcia ....
@deti95060810 8 hod., praca sko predavačka, skúšanie šiat s nevestami, vybavovanie telefonátov a emailov 🙂
@deti95060810 neter chvíľu pracovala ako predavačka. Práca sa jej páčila ale nevyhovovala jej pracovná doba.
Ak by mi vyhovovala pracovna napln, doba a platove podmienky, tak ano. Samozrejme, ak by som nebola jadrova fyzicka, ktorej ponukaju miesto vo vyskume 😉
Je to 8 hodín a padla alebo sa čaká že tie maily budeš vybavovať po pracovnej dobe? Platovo ti to vyhovuje?
Nepíšeš nič podrobné tak áno v salóne by som kľudne pracovala, prečo nie, práca ako každá iná.
záležalo by od prac.času.
a pracovala si niekedy v podobnom salone? ja keby som nevesta tak ocenim v salone niekoho so skusenostami, nie len tak hocikoho kto mi kyvne na kazde saty, ze su super, s cielom mi ich predat/pozicat.
@rozculena zavisi od salonu samozrejme 🙂 niekde so zakaznickami komunikuju a saty riesia len majitelky salonu, to bola aj moja skusenost. v normalnych obchodoch to samozrejme riesim sama so sebou 🤣 ale svadobne saty nie su tricko alebo kosela. ale nespamujme tu autorke jej temu dohadovanim sa o tom, ako sa vyberaju saty 🙈
Keby mi to vyhovovalo z inych pohľadov, tak určite hej 🙂 Ale zhodou okolností poznám jedno dievča, ktoré robilo v salóne krajčírku, a ona mi raz rozprávala, že na to nemala po čase nervy kvôli istému typu neviest. Ale tak to je proste práca s ľuďmi.
Teba by to bavilo? Mna napriklad Ano. Je to vyber takych dôležitých siat pre zákaznícky. Musi to byt mile aj ked chapem, ze existujú vynimky ale pisem o normalnych ženách.
@betulinka1 aj mna by to bavilo.
@oblecenie99 tiež som externe skracovala a upravovala šaty pre jeden salón. Bolo by to na knihu....Ale to asi každá práca s ľuďmi
Autorka, ak nemáš prácu, tak aj toto je predsa lepšie ako byť doma bez práce a bez príjmu. Zober to a čas ti ukáže, či ťa to tam bude baviť. Ak nie, budeš si popri práci hľadať niečo iné. Určite lepšie predavačka v salóne ako v Lidli, kde sa ženy riadne namakajú.
@jomarch ty spadla z neba uuuuuplne skúsená vyštudovaná a všetko vieš. Keď si išla do novej práce si ju vedela na 120%
@netoppierka ano 🤣🤣🤣
Áno, ale väčšina je otvorená od 10-18, takže zabitý cely deň a aj soboty však?
Ale čistá práca v peknom prostredí, aj knižku si prečítaš🙂
A mas aj nejake ine pracovne ponuky ?
platovo ti to vuhovuje ?
pracovna doba ti vyhovuje ?
a pracovala by si tam ako co ? upratovacka, predavacka, ekonomka... ??