Vzali by ste ponuku práce v svadobnom salóne?

30. sep 2024

Ak by ste dostali ponuku pracovať v salóne so svadobnymi šatami, vzali by ste ju? +?-?

nyusika
30. sep 2024

A mas aj nejake ine pracovne ponuky ?
platovo ti to vuhovuje ?
pracovna doba ti vyhovuje ?
a pracovala by si tam ako co ? upratovacka, predavacka, ekonomka... ??

deti95060810
30. sep 2024

napíš o tom niečo viac, lebo to čo si napísala je žalostne málo...prac. čas, mzda, vzd. do práce, funkcia ....

autor
30. sep 2024

@deti95060810 8 hod., praca sko predavačka, skúšanie šiat s nevestami, vybavovanie telefonátov a emailov 🙂

sendy1977
30. sep 2024

@deti95060810 neter chvíľu pracovala ako predavačka. Práca sa jej páčila ale nevyhovovala jej pracovná doba.

martinkatinka
30. sep 2024

Ak by mi vyhovovala pracovna napln, doba a platove podmienky, tak ano. Samozrejme, ak by som nebola jadrova fyzicka, ktorej ponukaju miesto vo vyskume 😉

katka700
30. sep 2024

Je to 8 hodín a padla alebo sa čaká že tie maily budeš vybavovať po pracovnej dobe? Platovo ti to vyhovuje?

januska12323
30. sep 2024

Nepíšeš nič podrobné tak áno v salóne by som kľudne pracovala, prečo nie, práca ako každá iná.

rozculena
30. sep 2024

záležalo by od prac.času.

jomarch
30. sep 2024

a pracovala si niekedy v podobnom salone? ja keby som nevesta tak ocenim v salone niekoho so skusenostami, nie len tak hocikoho kto mi kyvne na kazde saty, ze su super, s cielom mi ich predat/pozicat.

rozculena
30. sep 2024

@jomarch hádam vidíš,ako v tých šatách vyzeráš....v normálnom obchode tiež žiadaš názor od predavačky,ktorá má skúsenosti? Ona nechce predať? Ona ti určite povie,že šaty ti nepristanú? 😀

jomarch
30. sep 2024

@rozculena zavisi od salonu samozrejme 🙂 niekde so zakaznickami komunikuju a saty riesia len majitelky salonu, to bola aj moja skusenost. v normalnych obchodoch to samozrejme riesim sama so sebou 🤣 ale svadobne saty nie su tricko alebo kosela. ale nespamujme tu autorke jej temu dohadovanim sa o tom, ako sa vyberaju saty 🙈

oblecenie99
30. sep 2024

Keby mi to vyhovovalo z inych pohľadov, tak určite hej 🙂 Ale zhodou okolností poznám jedno dievča, ktoré robilo v salóne krajčírku, a ona mi raz rozprávala, že na to nemala po čase nervy kvôli istému typu neviest. Ale tak to je proste práca s ľuďmi.

betulinka1
30. sep 2024

Teba by to bavilo? Mna napriklad Ano. Je to vyber takych dôležitých siat pre zákaznícky. Musi to byt mile aj ked chapem, ze existujú vynimky ale pisem o normalnych ženách.

mk1111111111
30. sep 2024

@betulinka1 aj mna by to bavilo.

monillia
30. sep 2024

@oblecenie99 tiež som externe skracovala a upravovala šaty pre jeden salón. Bolo by to na knihu....Ale to asi každá práca s ľuďmi

melanta
1. okt 2024

@jomarch keby všade pracovali len tí so skúsenosťami, tak by nikde nepracoval nikto, pretože by nemali ľudia ako získať skúsenosti, ak by ich nikto nezamestnal.
@rozculena poznám viac predavačiek, ktoré mi povedia, že toto mi nesedí, nepasuje. Zažívam to relatívne bežne.

melanta
1. okt 2024

Autorka, ak nemáš prácu, tak aj toto je predsa lepšie ako byť doma bez práce a bez príjmu. Zober to a čas ti ukáže, či ťa to tam bude baviť. Ak nie, budeš si popri práci hľadať niečo iné. Určite lepšie predavačka v salóne ako v Lidli, kde sa ženy riadne namakajú.

netoppierka
1. okt 2024

@jomarch ty spadla z neba uuuuuplne skúsená vyštudovaná a všetko vieš. Keď si išla do novej práce si ju vedela na 120%

jomarch
1. okt 2024

@netoppierka ano 🤣🤣🤣

luccija
1. okt 2024

Áno, ale väčšina je otvorená od 10-18, takže zabitý cely deň a aj soboty však?
Ale čistá práca v peknom prostredí, aj knižku si prečítaš🙂