Zatiaľ ma to baví, ale teda mám šťastie na dobré lekárne- aj našu v rodičovskom meste, keďže mama je tiež farmaceutka, aj tú, kde som pracovala po odsťahovaní…- nie som tlačená do “obchodu” a “predaj čo najviac”, ale je oceňovaná moja odbornosť. To je teda odpoveď aj na druhú otázku, ľudia, resp. pacienti ktorí k nám chodia sú zvyknutí, že si zakladáme na tom, o čom lekárenstvo je a teda sa aj s úctou atď. správajú. Tersz popri rd som začala občas chodiť pomáhať do sieťovej lekárne, tak som sama zvedavá, ako to budem vnímať tam… A čo sa týka toho, či by som si to vybrala znovu- práca je to fajn, čistá, slušná, za mňa aj dobre ohodnotená. Ale ako mama by som rada mala možnosť home officu, ktorý v lekárni nehrozí, takže z tohto pohľadu by som sa druhýkrát asi rozhodla pre IT…
Zatiaľ ma to baví, ale teda mám šťastie na dobré lekárne- aj našu v rodičovskom meste, keďže mama je tiež farmaceutka, aj tú, kde som pracovala po odsťahovaní…- nie som tlačená do “obchodu” a “predaj čo najviac”, ale je oceňovaná moja odbornosť. To je teda odpoveď aj na druhú otázku, ľudia, resp. pacienti ktorí k nám chodia sú zvyknutí, že si zakladáme na tom, o čom lekárenstvo je a teda sa aj s úctou atď. správajú.
Tersz popri rd som začala občas chodiť pomáhať do sieťovej lekárne, tak som sama zvedavá, ako to budem vnímať tam…
A čo sa týka toho, či by som si to vybrala znovu- práca je to fajn, čistá, slušná, za mňa aj dobre ohodnotená. Ale ako mama by som rada mala možnosť home officu, ktorý v lekárni nehrozí, takže z tohto pohľadu by som sa druhýkrát asi rozhodla pre IT…