Ahojte.Pracuje niekto ako VsÚ na súde v Bratislave? Ako hodnotíte túto prácu? A neviete ako to je s ubytovanim ktoré súd ponúka. Dakujem vopred za info.
@katkaseiner tak platy trosku za ten čas stúpli, tabuľkový plat je okolo 1260€ zrejme nie veľa, ale ak je pravda, že na sudoch v ba majú osobne príplatky do výšky platu, tak to už nie je take zle na to, že človek robí 37,5h týždenne.
@janka_266 netuším ako sa zmenili platy, ale s vš by som za tolko nepracovala. Jedine ze by este tolko boli osobne priplatky kazdy mesiac...
ja som v tom case bola len asistentka a zarabala som okolo 7000sk v hrubom...uz vtedy to bolo neskutočne malo ale tym ze som mala od ubytka cez cestu školu (EU ba) tak som sa stazovat nemohla. Praca ma bavila
@katkaseiner a z kazdeho sudu je narok na toto ubytko? Pocula som ze stoji 30€ nevies nahodou ci to je takgo ozaj?
@111nika ono ked som tam bola tak nebol problem, cca 3-4 mesiace mi trvalo sa tam dostat..ale vtedy bolo fakt plno. Kolko stoji to netuším, ceny boli velmi ludove uz vtedy...platila som 1000sk, co je cca 30€ ale nebol to luxus. Len teda aj v tom case boli ubytka v ba ovela drahšie. Ja som tam bola spokojna, byvala som na poschodi. Bolo tam baby z krajskeho sudu aj z okresnych sudov, dokonca aj 2 baby z ministerstva spravodlivosti
@katkaseiner dakujem za odpoved🙂
Predpokladam ze sa pytas na Ba ...je to praca s titulom za velmi malo penazi.
Pracovala som na sude, kamosky boli vyssie sudne uradnicky (niektore bez titulu - to bola uz ich pozicia dlhsie) a novsie mali vsetky Mgr resp.Judr. titul. Jedna sa chcela stat sudkyňou, videla to ako fajn cestu z tejto pozicie ale viem ze po case odisla pretoze tak malo penazi neplatili nikde.
Ubytovanie - ak sa to nezmenilo, su to 1,2 a 3 postelove izby na ubytovni krajského sudu. Je to v Petrzalke skoro oproti Ekonomickej univerzite, v Ovsišti. Ak mas konkretnu otázku, kludne sa pytaj, sice ja som dostudovala pred viac rokmi a cca pred cca 20rokmi som z OS 2. odisla. Pracu som mala velmi rada, za mna bola zaujimava, hoci teda ja som bola asistentka, zial platovo je to este stale malo