Výška mzdy

12. mar 2024

Ahojte, chcela by som sa poradit. Na poziciu ktoru sa hlasim a bola som pozvana na zaverecne kolo pohovorov je uvadzana minimalna mzda ponukana 1500€ brutto. Moja otazka znie ci si mozem vypytat na pohovore 2000 ci je to uz moc. Dakujem

katkaseiner
12. mar 2024

vypytat si mozes, otazkou je, ake skusenosti vies ponuknut. Ono vzdy sa udáva najnizsia mozna mzda na tu poziciu, lepsie ohodnotenie moze dostat ten kto ma x rokov skusenosti v tej oblast

hopsas
12. mar 2024

Ak ti to pomôže tak ja som na záverečnom.kole povedala že zvažujem aj iné ponuky a sami mi odrazu dali viac ako bolo uvedene

mane01
12. mar 2024

Mozes… ak budes pre nich zaujimava, ale bude to nad ich budget, stale ti mozu dat inu ponuku… napr 1800€…

autor
12. mar 2024

@mane01 ked som sa hlasila na tu poziciu tak bola tam "optional" kolonka kde sa pytali na pozadovany plat a presla som do dalsich dvoch kol. V tomto kontexte je to realne?

mane01
12. mar 2024

Myslim, ze ano. Ono, firma hlada najvhodnejsieho kandidata. Ak si to ty, budu ochodni vyjednavat… ked som hladala cloveka ja, tak v prvom rade islo o skusenosti, potom ci by zapadol do timu a ak to bol perfektny clovek na to miesto, tak som vedela mojho sefa ukecat na o nieco vyssi plat, ako sme chceli. Ale zas ked to bolo nad budget, tak sme si sadli s HR a dohodli sa, kde je strop a co mu ponukneme. Vacsinou nieco medzi …

vevapeto
12. mar 2024

V tejto dobe je ťažké nájsť šikovného, pracovitého človeka. Mzda je už len doplnok, ak budeš “ich človek”.

mamina7070
12. mar 2024

ano jasne ze je tomrealne kludne pytaj