Ahojte chcem sa opytat, ked idem na vysetrenie vo volnom case mimo prace, a zavolaju ma ze potrebuju zastup v tom termine som povinna prist?
Pokial mas tzv "pohotovost", tak ano. Inak nemusis
@martinkatinka aha dakujem pretoze mam uz termin u lekara odborneho moja obvodacka to dost urgovala a nechcela by som keby nahodou mat kvoli tomu ze by som neprisla ak by nieco vyhadzov
@syslik81 dakujem moc
ved aj keby daco -vypytaj si od obvodnej papier do prace ze si na vysetreni a mozu ti akurat tak .... v praci dopredu oznam ze vtedy a vtedy nech neotravuju ze si dr
@syslik81 ano ja papier samozrejme mat budem keby bolo treba..len nechcem oznamovat lebo sa obcaa zvyknu robit naschvaly ked vopred vedia
tak potom neries..vo volnom case si mozes robit co chces
Daj si na mobile režim lietadlo a budeš mať pokoj celý deň.
Ja som sa tak raz strápnil pred kolegami že sám som sa stále hlásil na nejaký nadčas či nemajú volné, stále nemali, a potom presne vtedy keď som mal termín mi ponúkli nadčas a musel som odmietnuť. Potom kolegovia že, stále chceš nadčasovať a keď ti ho ponúknu nejdeš. V ich očiach tak trápne vyšlo.
nie niesi . aj keby si nebola na vysetreni -pokial to nemas priao v zmluve ty niesi povinna prist ..