Ahojte dievcata. Onedlho koncim v praci, kde som dostala vypoved, dovod bol, ze je malo prace a som nadbytocna. V tomto smere som s tym uplne ok, pretoze som vypoved sama dlllllho zvazovala a v podstate ma zamestnavatel predbehol a takto aspon dostanem odstupne 😊. Vztahy na pracovisku su dost o nicom, mam tam par kolegýň, s ktorymi si vychádzam, viacere (oblubene ) kolegyne behom pol roka odtial odisli a zostali tam hlavne kolegyne, ktore nemam rada a som si ista, ze ani ony mna nejako nezbožnuju 😅. Teda na tych par, s ktorymi si vychádzame v pohode ale zase nie su to take tie kolegyne, s ktorymi by som trávila cas mimo prace. A moja dilema je, ci mam nosit pri odchode nejake pohostenie a robit rozlúčku ? Vobec som to nemala v plane. Jasne, ze na narodky a meniny som vzdy pohostenie doniesla ale teraz mi to prislo take “nasilu”. No dozvedela som sa, ze sa na mna skladajú na nejaku drobnost a teraz mi je blbe nic nedoniesť 🤷♀️🫣 Co by ste urobili vy?
Kúpila by som v cukrárni zákusky. A nejaké pagáče,či praclíky. Rozlúčila by som sa slušne so všetkými.
u nas kazdy nieco donesie - staci male. napr kolega odchádzal a doniesol napecenu bublaninu. niekto robi rozlucku vo velkom, niekto koláč ku káve...
No ja by som pri výpovedi nemala náladu na posedenie. Keď vieš že Ti idú niečo kúpiť, tak by som určite niečo malé priniesla, pár zákuskov, ale posedenie určite nie.
Iné je to keď ide niekto do dôchodku.
Upiekla nejaky kolac, pripadne nejake pizzovniky, rozlucit sa slusne mozes aj s takymi s ktorymi si nepadate okolo krku. Potrasiete si pravicou, dqju ti darcek, ty ich ponuknes a kazdy si moze ist po svojom . Stale sa treba spravat tak aby si nemala kedykolvek problem hcikoho stretnut.