Výpoveď v práci a rozlúčka

dashenka426
31. máj 2022

Ahojte dievčatá,
po 14r.v jednom zamestnani som sa rozhodla dať výpoveď, lebo som si našla prácu bližšie k bydlisku.
Chcem sa vas opýtať, robili by ste v praci nejaku rozlúčku?-kolac pre kolegyne? Kolegyne ktoré odchádzajú do dôchodku sa lúčia oficiálne s kolacikom,ale ja len davam výpoveď.
vzťahy sú medzi nami také neutrálne,ziadne kavicky mimo pracoviska.
Niektoré kolegyne poznám krátko, iné su tam dlho ako ja.
Ci mam odijst len tak,ze si podame ruky, však sa nelucim navždy, odchádzam len 30km dalej.
Ďakujem za radu.

mistymay33
31. máj 2022

Myslím, že minimálne kolačom nič nepokazíš...

grace55
31. máj 2022

@dashenka426 ja by som ten koláč doniesla a všetkým poďakovala za spoluprácu a tak.

pribinak
31. máj 2022

@dashenka426 áno urobila by som nejaký zákusok a doniesla niečo slané

luccija
31. máj 2022

@dashenka426 určite by som niečo priniesla a posedela

dankanka
31. máj 2022

@dashenka426 rob ako citis, ale uvidis ake to bude pekne, ked im davo prinesies..upiect kolac je to najmenej 🙂

7lenka11
31. máj 2022

u nás každý odídenec donesie niečo na rozlúčku.. niekto veľké občerstvenie, iný zase len doma upečený koláč alebo niečo malé pod zub... myslím si, že po 14 rokoch by sa patrilo rozlúčiť a doniesť nejakú drobnosť.. v bývalej firme, kde neboli moc blízke vzťahy, odchádzajúci ľudia napísali rozlúčkový mail na všetkých a nechali v kuchynke položený koláč, chlebíčky a pod... nebola žiadna veľká rozlúčková párty, ale aspoň pozornosť z ich strany

oslo1
31. máj 2022

U Nas sa bezne robi take male posedenie.
Aj ja som dala vypoved, po 6 rokoch, tiez Bude mala party. Nieco prinesiem, obcerstvenie, nieco prinesie aj oddelenie.

macikovaiveta
31. máj 2022

@dashenka426 bonboniéru a kávu , stačí

pinkgirl
31. máj 2022

Práve včera sa u nás lúčila kolegyňa. Dala výpoveď a má inú prácu. Doniesla nám do kancelárií raňajky - chlebíky s nátierkou a zákusok ku káve (izidor a grilaz).

lilyianka
31. máj 2022

@dashenka426 ja keď som odchádzala po 6r z práce tak som robila rozlúčku. Koláče aj misy obložené. My sme boli dobrý kolektív. Dokonca som od šéfov a ich synov dostala darčekový kôš.
Len pre info,odchádzala som narýchlo,do týždňa od podania výpovede som bola preč (výpoveď z mojej strany)