Výpoveď poštou

4. jún 2024

Ahojte nemali ste žiadny problém keď ste poslali výpoveď poštou? Ako typu že si zamestnávateľ vymyslel že v obálke nebola výpoveď ?

maranco
4. jún 2024

Keď máš obavy dones vytlačenú dvojmo tomu kto preberá poštu od poštárky a daj si potvrdiť kópiu, že ju prevzali.

ms_green
4. jún 2024

Takéto veci sa posielajú doporučene. T.j pošta ti vie potom dať na základe čísla zásielky potvrdenie a doručení resp. potvrdenie o prebratí. A môžu sa vyhovárať koľko chcú.

maranco
4. jún 2024

@ms_green ona myslí že nemá dôkaz čo bolo v zaslanom liste, oni povedia že pohľadnica z dovolenky 🙂

autor
4. jún 2024

@maranco presne tak

maranco
4. jún 2024

Ak by to bola štátna organizácia, môžeš použiť schránku slovensko.sk

autor
4. jún 2024

@maranco to nieje

m4r_tina
4. jún 2024

Poslať výpoveď doporučene a hlavne do vlastných rúk. A keď si bude vymýšlať firma, že dostli pohľadnicu, tak potom aj doporučene odporúčanie na hospitalizáciu u psychistra (bez akéhokoľvek urážania psych. liečenia, samozrejme) 🙂

viestta
4. jún 2024

Neboj sa, bolo by to tvrdenie proti tvrdeniu a kto sa bude natahovat na sude? Jednoducho to posli doporucene do vlastnych ruk, aj v pripade dorucenia prazdnej obalky mas ty v rukach potvrdenie o prevzati. Nech dokazu, ze tam nebolo nic.

alenah31
4. jún 2024

kazda firma ma mat povinne kniku doslej a vyslej posty -tam sa zapisuje co pride - nasledne sa posta triedi a odovzdava na oddelenia podla toho kam patri. Tazko zataja, ze prisla pohladnica miesto vypovede pokiaľl je takto registrovana. A sud by sa hned zaujimal preco tuto registraciu vo firme nemaju.

autor
4. jún 2024

Ďakujem za odpovede a myslíte že je nutné do výpovede zahrnúť aby mi preplatili dovolenku ktorú tam mám?

alenah31
4. jún 2024

netreba - su povinni nevycerpanu dovolenku zo zakona pri skonceni PP preplatit. Zakonne naroky netreba spominat.

ivanakal
4. jún 2024

Posli to doporucene, do vlastnych ruk ako radia baby... Aj keby to neprevzal, alebo odmietol prevziat, alebo sa to vratilo ako nedorucene, tak sa to povazuje za dorucene. 🙂

rozculena
4. jún 2024

ty nemáš výpovednú dobu? Zamestnávateľ ti môže dať počas nej dovolenku

tiika
5. jún 2024

Pošli to nielen doporučene ale listom s doručenkou. Tam niekde sa vypisuje i obsah zásielky. A budeš mat dôkaz, že mali v každom prípade povedomie o tom, čo v tej zásielke bolo.