Ahojte prosim o radu som na RD robila som v uct. firme/jediny zamestnanec no dostala som info ze dostanem vypoved z organizacnych dovodov firma zrusila priestory a moje firmy prepustila cize nemala by som sa kam vratit a ani praca by nebola pre mna no firma dalej funguje kde robi len majitelka. Ma na to pravo niesom v takomto pripade v ochrannej lehote kazdu radu kazdy typ beriem pls 🙏 budem volat aj do SP ak mate kontakt kam volat a informovat sa dajte mi vediet... Chcem este pokracovat v RD a mozno aj dalsia MD neviem ci sa postasti.
@zmrzlinka2021 ale mne ostava este dva roky do ukoncenia RD niesom v ochrane? po ukonceni RD mi to nevadi ....
Keď sa ruší časť zamestnávateľa - čo vyzerá že je tent prípad keďže rušila priestory - a v tomto prípade ti výpoveď môže dať aj počas RD. S odstupnym
Maminky mne sa jedna keby idem opat na MD ci sa mi bude pocitat teda este z byvaleho zamestnania 🙏?
@alex5896 z organizacnych dovodov ta mozu hocikedy prepustit a ked ti skonci RD mali by ti ponuknut inu pracovnu poziciu, ktora zodpoveda tvojmu zaradeniu, vzdelaniu a platu. Ale kedze je tam len majitelka, tak ti neponuknu nic a prinalezi ti odstupne