ahojte,riešil to niekto? Zamestnávateľ pre mna nema miesto,ze jedine odstupné alebo bez- výpoveď. Ked končí rodičovská 26.8. Co je štvrtok,dala som nástup 27.8. Mam Trvat na tom dni piatkovom ze si beriem dovolenku? Kvoli podpore,,skor neviem ci sa mozem vrátiť ked som uzposlsla termin návratu..dakujem za každú radu
@ivinkapink a ten den,toho 27.8. Kedy by mi aj koncil pp keby si vezmem dovolenku? To by nestačilo?
rodicovska konci 26.8. takze nastup do prace resp v tvojom pripade den volna 27.8 a ukoncenie pp z organizacnych dovodov (treba aby bolo uvedene, aby si mala narok na to odstupne/ 28.8. ale neviem ako to vychadza v kalendari, ci tam nie je zrovna vikend...
@ivinkapink no práveže je
@ivinkapink neda sa ukoncit pp v ten den dovolenky.?
Ja nie som odbornik ale myslim ze ked ten den cerpas volno tak nemozes ukoncit pp..zamestnavatel ti bude robit problemy?kamoska to urobila tak,ze sa dohodli,ze mu zaplati za ten jeden den odvody...
ja by som vzala odstupne a cerpala jeden den dovolenky, krasne ti to zvysi podporu v nezamestnanosti...vsetko je o dohode, myslim ten skorsi navrat, treba sa dohodnut so zamestnavatelom...