Výpoveď bez dohody

liaka
2. apr 2017

Kto mi poradi, ako formulovat vypoved? Mam dobu urcitu, aj tak musim mat dvojmesacnu vypovednu lehotu? Ja mamvypoved napisanu, ale zakin este z roku 2001 a ze vraj to je uz neplatne. Dakujem za kazde rady

liaka
autor
2. apr 2017

evittam

3009
2. apr 2017

@liaka čo tak ujo google? Pozri si link: http://www.profesia.sk/kariera-v-kocke/vzory-do...

liaka
autor
2. apr 2017

@3009 a co tak citat, ze nech em vypoved dohodou? A po druhe z internetu vzor mam, ale ze vraj je uz stary, a je novy zakon

moni244
2. apr 2017

Ak poznas aj ine stranky ako modry kon, tak to najdes velmi lahko

tigri
2. apr 2017

@liaka Ahoj, pletu sa tu 3 rozdielne veci, vzdy ide o rozdielne ukoncenie PP.
1. uplynutie doby urcitej - PP sa ukonci danym dnom, pokial nenastupis dalsi den do prace a zamestnavatel to akceptuje, vtedy sa to automaticky preklapa na dobu neurcitu
2. ukoncenie PP vypovedou - vypoved je jednostranny pravny akt, tj. das vypoved, plynie vypovedna doba (od 1.dna nasledujuceho mesiaca) a po jej uplynuti si "volna"
3. ukoncenie PP dohodou - obe strany (zamestnanec aj zamestnavatel) sa dohodnu na konkretnom dni ukoncenia PP

Pokial tvoj pracovny pomer trva menej ako 1 rok, vypovedna doba je iba 1 mesacna. Takze napr. ak mas dobu urcitu do 30.6.2017 a das zajtra vypoved a tvoj PP trval menej ako 1 rok, vypovedna doba ti zacne plynut 1.5. a mas 1mesacnu vypovednu dobu, tj. od 1.6. si volna.

evittam
2. apr 2017

@liaka
http://www.profesia.sk/kariera-v-kocke/vzory-do...
Za par sekund. A bez vypisovania na MK.

3009
2. apr 2017

@liaka ak nechceš dohodu, tak už len viac neprísť do roboty.

liaka
autor
2. apr 2017

@tigri Dakujem!!!!!! Takze si mozem dat vypoved k 31.4? Ci uz az k maju?

evittam
2. apr 2017

@3009 To je porusenie prac.discipliny. Moze ti nevyplatit mzdu a este ti dat k nahrade ak mu vzniknu nejake problemy ak nenastupis tak ako mas. Nie je to take jednoduche.

liaka
autor
2. apr 2017

@evittam
Dakujem. Vidite, ved ja som to najprvhladala aj napisala, ale veduca povedala, ze mam zly zakon, tak mne vyhodilo vsetko stare vzory este

tigri
2. apr 2017

@liaka napis mi, dokedy mas dobu urcitu a ako dlho ti trva PP

evittam
2. apr 2017

@liaka
Ved som ti poslala vzor. Ak podas vypoved zajtra a mas mesacnu vypovednu lehotu tak tam napises,ze bude plynut od 1.5.-31.5. Hotovo. April ma mimochodom 30dni.

liaka
autor
2. apr 2017

@tigri pisem spravu sukromnu

evittam
2. apr 2017

@liaka A aky si mala "zakon"?

3009
2. apr 2017

@evittam to bolo skôr ako irónia, lebo stačí trocha googliť a všetko sa dozvie a nepýtať sa zasa, že či treba dať výpoveď k aprílu či k máju i keď si jej to vysvetlila. To je len pohodlnosť.

moni244
2. apr 2017

@3009 nemusi to byt pohodlnost, niektori ludia su taki, ze t potrebuju mat vsetko po lopate vysvetlene, napisane a najradsej keby to niekto urobil za nich, lebo tomu nechapu

liaka
autor
2. apr 2017

@3009 no tak som sprosta, diky. Ak viac nemate co k tomu povedat naco ste tu este???

liaka
autor
2. apr 2017

@evittam paragraf 67 zakon c 311/2001

liaka
autor
2. apr 2017

@moni244 priznavam dobrovolne, ze tomu nechapem. Nechapem, ci mozem podat vypoved k zajtrajsiemu datumu, alebo ci mozem napisat od 1.4 . Alebo ako to vlastne ma byt.

moni244
2. apr 2017

@liaka ved sa ti to tu uz pisalo, citat hadam vies je jedno, k akemu datumu v aprilito das, aj tak zacne plynut vypoved od 1.5

liaka
autor
2. apr 2017

@moni244 ved uz teraz tomu chapem ked mi to evitta napisala, pisem, ze predtym som tomu nechapala.

evittam
2. apr 2017

@liaka Ved to napis ako som ti povedala. Ma vzor! Comu stale nerozumies?!

liaka
autor
2. apr 2017

@evittam uz rozumiem. Dakujem!

lucka_ke
2. apr 2017

Zákonník práce, par. 62
(6) Ak výpoveď dáva zamestnanec, ktorého pracovný pomer u zamestnávateľa ku dňu doručenia výpovede trval najmenej jeden rok, výpovedná doba je najmenej dva mesiace.
(7) Výpovedná doba začína plynúť od prvého dňa kalendárneho mesiaca nasledujúceho po doručení výpovede a skončí sa uplynutím posledného dňa príslušného kalendárneho mesiaca, ak tento zákon neustanovuje inak.
(8) Ak zamestnanec nezotrvá počas plynutia výpovednej doby u zamestnávateľa, zamestnávateľ má právo na peňažnú náhradu najviac v sume, ktorá je súčinom priemerného mesačného zárobku tohto zamestnanca a dĺžky výpovednej doby, ak sa na tejto peňažnej náhrade dohodli v pracovnej zmluve; dohoda o peňažnej náhrade musí byť písomná, inak je neplatná.

liaka
autor
2. apr 2017

@lucka_ke zas najmenej dva mesiace, vyssie mi pisaliako pracovny pomer trva menej akojeden rok tak len mesiac

tigri
2. apr 2017

zbytocne sa tu hadate, ja pracujem s mimoriadne inteligentnymi ludmi (ITckarmi) a tiez ked dojde na vypoved, tak niektori sa v tom nevyznaju a nechapu plynutie vypovednej doby a k akemu datumu sa ma podat

lucka_ke
2. apr 2017

však áno, ak kratšie ako jeden rok tak mesiac ak dlhšie tak dva mesiace
dokedy máš dobu určitú?

evittam
2. apr 2017

@liaka Ved citaj poriadne-ak trval PP najmenej jeden rok....

moni244
2. apr 2017

@tigri nic proti ITckarom, ale to su vacsinou ludia sikovni vo svojom odbore, ale co sa tyka ostatnich oblasti, casto zaostavaju

liaka
autor
2. apr 2017

@tigri tu je hned kazdy sprosty zatoze sa chce niekto poradit aby to mal dobre. Ako keby som vypovede pisala kazdy den, ze ich musim mat v rukave