Včera som ukončila pracovný pomer, kedy sa mám hlásiť na úrad práce je to do 10 dní? Nestíham totirž ísť dneska z toho dôvodu, že som si zle prečítala otváracie hodiny..
to v pohode stihas vybavit aj buduci tyzden, len pocitaj s tym, ze ak nevyplnis vsetky tie papiere rovno na mieste, tak tam budes musiet ist zase. je lepsie si rovno vziat zo sebou vsetky potvrdenia, co potrebuju. to sa docitas na nete, co ti treba, alebo si zavolaj na urad a zisti si to.
niekedy to bolo do 7dni, teraz do 10dni
a tiez odporucam si to dopredu vyplnit doma, lebo je toho vela ....a priniest aj prefoteny doklad o skonceni studia
je to v pohode, v tvojom pripade ak prides v tej lehote do 10dni ....zaeviduju ta aj spätne od toho datumu, kedy ti skoncil PP
ak by si prisla napriklad po 2mesiacoch od skoncenia PP .....tak uz ta zaeviduju iba od toho konkretneho dna, kedy by si prisla a dovtedy by si si musela platit zdravotnu sama
Autorka. Tak najlepsie to mat z krku hned ale nato su lehoty presne kvoli takymto pripadom. Takze ziadny stres vpohode stihas 🙃
Neviem preco pamätala som si 8 dni. Ale vraj 10 podla uja gugla 🤣 tak ci tak nemusíš utekat hned prvy den 🙃