Výpočet maródky

jespera
25. sep 2017

Ahojte, vie mi niekto vypocitat alebo poradit...nastupila som na PN 19...a marodku budem mat do konca mesiaca...ale uvazujem ze uz by som aj sla do prace.....ci pomoze mi víkend do výšky marodky? či nie?Počula som názor že pokial su 2 víkendy tak to dost pomoze...no neviem...vie mi to niekto vypocitat?

petrusa87
25. sep 2017

ak sa dá nech ti vypíše doktorka aj celý víkend do pn lebo aj víkendy sú platené vtedy,, len horšie je, že máloktorý lekár to aj urobí

evittam
25. sep 2017

@jespera PN je počítana kalendarne dni. Takze ano vikendy pomozu.

sipopa
25. sep 2017

pomoze ti aj keby ti to vyde na jeden vikend, lebo pnku dostanes aj za vikend 🙂

terezia1477
28. jún 2018

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť. Robím krátky/dlhy tyzden, čiže buď streda stvrtok robím a ostatne dni volno alebo naopak. Caka ma menší zákrok vo stvrtok (deň kedy mám byt v práci) potom piatok a víkend by som mala volno a potom pondelok a utorok v práci a opäť streda a stvrtok volno. Pn by bola od piatku do toho stvrtku čiže by trvala 7 dni. Z toho len dva dni by boli take, ktoré by som mala byt normalne v práci ? Nevedel by mi niekto poradiť či sa mi viac oplatí pn dať takto na 7 dni alebo len na tie dva ktoré by som mala byt v práci. Neviem ako vypočítať sumu o ktorú by som počas pn prišla v prípade 2 dňovej pn a ako v prípade tej 7 dňovej. (Na moju obranu že neviem, je to moja prvá pn😬)

evittam
28. jún 2018

@terezia1477 Prvých 10kalendarnych dni plati zamestnavatel-prve 3dni 25% z VZ ostatne 55%.