Ahojte. Prosím vás stalo sa Vám niekedy v zamestnaní, že by ste mali na výplatnej páske o 1 deň viac dovolenky ako by ste mali mať? Ja som mal v júli 2 dní dovolenky ale na výplatnej páske som mal napísané, že som čerpal len jeden deň. Chcem sa spýtať či by ste to riešili alebo nie. Lebo V princípe ja nie som poškodený ale skôr môj zamestnávateľ.
A ten druhý deň bol zarátaný ako čo?
ja osobne by som sa priznala... keď si už na to prišiel ...
@roman9763 tak aj mzdarka je len clovek a mohla tu omylom nahodit dovolenku menej o 1 den... Treba jej to povedat 😏 Resp. ak pracujes vo verejnej alebo statnej sprave, tak jej to povedz, lebo ked jej pride kontrola, mozu jej to dat k nahrade...
U sukromnika by to mohlo ostat v zabudnuti 😊
@roman9763 ....povedala nadriadenému,ktorý je zodpovedný za nahlasovanie dochádzky.Kedze nám robia pásky aj mzdy v zahraničí.
Povedal,že ak z toho bude problém berie na seba a či to chcem riešiť.Ja som to riešiť nechcela,lebo sa mi ten rozdiel medzi sumou za dovolenku a pracovným dňom dorovnal vďaka prémiam.A mala som viac voľna🤷🏻♀️
Inac ciste hypoteticky, ak by sa v inkriminovany den nieco v praci stalo a riesilo sa, kto to sposobil, mozno je lepsie mat vsetko v poriadku a "nebyt v praci" naozaj... 🙂
Ak sa nic nestalo, nejde o nic...
@roman9763 ak by zamestnávateľ nechcel opravovať mzdy možno by ste sa mohli dohodnúť že jeden deň budeš čerpať v nasledujúcom mesiaci a tým to bude aj pre jednu aj druhú stranu vyriešené.