Vymazanie absencie

20. jan 2023

Ahojte, potrebujem nejakú radu, ak máte skúsenosť. Dnes mi učiteľka omylom napísala, že chýbam na jej hodine, pretože som sedela vzadu a ja vždy sedavam vpredu, tak si nevšimla, že sedím dnes vzadu a navyše ta ucitelka je nová a moc našu triedu a nás nepozná, takže o tom nevedela. Chcela by som vedieť, či to môže učiteľka odstrániť. Ďalšiu najbližšiu hodinu máme s nou v stredu, tak čo si myslíte, mam jej ešte dnes napísať, že som bola v škole a vysvetliť jej to, alebo mám čakať až do stredy. Dúfam, že to bude môcť zmeniť, pretože nechcem mať jednu neospravedlnenú hodinu na vysvedčení, kvôli takejto hlúposti. Ďakujem za vaše rady a tipy

lukbe
20. jan 2023

Ak myslíš v edupage, dá sa to kedykoľvek zmeniť. Ale asi bude chcieť,aby ti to potvrdili spolužiaci. Ak nemá problém s písomnou komunikáciou,môžeš jej aj napísať. Alebo to môžeš riešiť cez triednu učiteľku.

letfenixa
20. jan 2023

Rozhodne píš ešte dnes plus kópia triednemu učiteľovi.

januska12323
20. jan 2023

Napíš učiteľke dnes. Zmeniť sa to dá kedykoľvek

autor
20. jan 2023

@lukbe áno myslím v edupage

k1k1na
20. jan 2023

Pis dnes nech mas dokaz, na kopiu triednu a este si zozen spoluziaka aby ti dosvedcil ze si tam bola

jana_eyre_2
20. jan 2023

Áno dá sa to, niekedy chodia aj mojim deťom neospravedlnene, keď asi učiteľ niečo zle zada alebo neviem prečo, lebo už majú normálne akceptovanu ospravedlnenku.. v takom prípade píšem triednej a ona to opraví.. vždy za všetko je dôležitá komunikácia..