Zdravím Vás... Chcem Vás poprosiť tie, čo pracujete v školskom klube aký máte približný rozpis služieb... A cca ako to vychádza platovo....vopred Vám dakujem... 😊
Ešte ma napadlo, v podstate vychošky a materáčky sú na tej istej vlne 🙂 výchovno vzdelávacia činnosť detí, mimo vyučovania. Platové ohodnotenie záleží aj od vzdelania, aj od toho,či máš adaptačné obdobie za sebou, či si už niekedy učila. Pozri si minedu.sk, aj platové tarify a triedy, podľa tvojho vzdelania, budeš mať jasnejšie 🙂
@elizabeth22 ďakujem veľmi pekne za odpoveď... 😊 Hlavne ma zaujímalo to ci každý deň je tam ranná služba, alebo sa striedajú vychosky, jeden deň jedna, druhý deň zase iná atď... ....ci by som to časovo s manželom zladila. Veľká vďaka
Síce som v MŠ, ale viem,že vychovávateľky majú aj ranné schádzanie a potom cca od 11.00 do 16.00-16.30 ako kde, to len podľa mojich detí, ktoré chodia do ŠKD vnímam. A platovo ono to záleží od ukončeného vzdelania, či máš strednú školu, vysokú školu, podľa toho si zaradená do platovej triedy.